Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с USB памет след BACK UP от MAC

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, имам следният проблем - Исках да си BACK UP-на системата на MAC-a с USB флашката ми и за да го направя това MAC-a ми промени некви настройки на USB флашката за да чете MAC файлове и от MAC системата. Всичко добре, записвам после някакви снимки на флашката за да ги прехвърля на компа ми и не ми я показва в експлоръра на компа (иначе я намира че е вкарана в компа и работи нормално). Флашката ми е - SanDisk Ultra BackUP 16GB. Моля ви ако някой може да помогне да пише тук. Много ще съм ви благодарен.

Публикувано

Няма да ти я прочете, ако си я форматирал с файловата ситема на макинтош под windows.

За целта си инсталирай (има го из нета) MacDrive 8, и ще можеш да си я ползваш без проблем и на двете системи.

Ако не я форматирай на FAT32 с който без проблем работят и двете операциони системи но има ограничение с големината на файловете.

Редактирано от gorgior
Още веднъж цитирай преходно мнение и ще те накажа!

Публикувано
  • Автор

Добре ама как да я форматирам във FAT32 като не ми я показва флашката в експлоръра.

pe6o666: При още един цитат, аз ще те форматирам!

Публикувано
  • Автор

Няма да ти я прочете, ако си я форматирал с файловата ситема на макинтош под windows.

За целта си инсталирай (има го из нета) MacDrive 8, и ще можеш да си я ползваш без проблем и на двете системи.

Ако не я форматирай на FAT32 с който без проблем работят и двете операциони системи но има ограничение с големината на файловете.

Добре ама как да я форматирам във FAT32 като не ми я показва флашката в експлоръра.

Благодаря за отговора hafte , много ми помогна. Инсталирах си и MacDrive и си я форматирах флашката от MAC-a защото само той ми я разпознаваше. Ако на някой му се случи същото и не знае какво да направи от долния линк ще разбере как да си я форматира (с единствената разлика, че при точка 9 трябва да си промени за каква система иска флашката да му се форматира):

http://macs.about.com/od/diyguidesprojects/ss/usbflash_3.htm

Редактирано от coruga

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.