Публикувано Септември 2, 201015 гд Като се опитам да инсталирам от cydia ми дава грешка "http://apt.thebigbo*s.org POSIX: Operation timed out".Какво да направя за да се инсталира,че ми е нужен да си спра мобилния интернет защото постоянно ми дърпа от парите
Публикувано Септември 11, 201015 гд И като стана въпрос, някой да е срещал читаво приложение за респринг?? Не говоря за терминали и т.н. Малко в страни от темата, но Нео започна
Публикувано Септември 13, 201015 гд ...някой да е срещал читаво приложение за респринг?? mQuickDo - респринг, ребуут, таск менаджер, допълнителен док, хоум бутон и мн.др. Не мога без това приложение!
Публикувано Септември 15, 201015 гд Здравейте, Дефектира ми картата (Мтел),след подмяната ми изчезна cellular data networks в settings , когато натисна Network не влиза както обикновенно веднага ами мисли по минута и тогава ме допуска нямам интернет деактивирах - активирах SBsettings не помага. С Iphone 4 - 4.0.1 съм някой можели да ми предложи нещо , защото не искам да правя рестор
Публикувано Септември 15, 201015 гд И що реши, че тук е мястото да плеснеш тоя пост? Или като гледаш последната страница, реши мощно да допринесеш за доомазването на темата, която явно ще подкарам под метлата, като се добера до комп...
Публикувано Септември 15, 201015 гд Тъй тъй ще чистиш да понацапам и аз малко maranelo, проблема ти е, че си бърникал carrier.plist-а, за да си махнеш Call Forwarding, да активираш полето cellular data networks или заради нещо друго. Направи т.1 и т.4 от моето описание и би трябвало да се оправи всичко.
Публикувано Септември 15, 201015 гд И като стана въпрос, някой да е срещал читаво приложение за респринг?? Не говоря за терминали и т.н. Малко в страни от темата, но Нео започна Търси в Cydia SysInfoPlus. С нея можеш да Kill-ваш който процес си искаш включително Springboard
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате