Публикувано Септември 17, 201015 гд Gangstar: Miami Vindications Price: $9.99 Version: 1.0.0 Languages: English, Chinese, French, German, Italian, Japanese, Korean, Spanish Requirements:Compatible with iPhone, iPod touch and iPad. Requires iOS 3.1.2 or later. http://itunes.apple.com/linkmaker/ Thanks to iDwaneo Team.
Публикувано Септември 22, 201015 гд Gangstar: Miami Vindications Price: $9.99 Version: 1.0.0 Languages: English, Chinese, French, German, Italian, Japanese, Korean, Spanish Requirements:Compatible with iPhone, iPod touch and iPad. Requires iOS 3.1.2 or later. http://itunes.apple.com/linkmaker/ Thanks to iDwaneo Team.
Публикувано Септември 22, 201015 гд Gangstar: Miami Vindications Doxbg Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Понеделник 25.10.10.
Публикувано Септември 24, 201015 гд Много е зарибителна с 3г съм и не ми прави проблем. Играя в сейфмод режим за да ми върви по добре.
Публикувано Септември 26, 201015 гд От сб сетингс. Натискаш пауър бутона и оттам избираш сейф мод режима.
Публикувано Октомври 1, 201015 гд The Shaman: Еми ти имаш четворката и можеш без проблем да играеш на каквото си искаш, ние си търсим други начини,тези дето нямаме възможност да сме най-модерните.Какво да направим сега.
Публикувано Октомври 1, 201015 гд Автор Не казвам нищо за това. Мисълта ми беше, че в Сейф мод, не означава безпроблемно
Публикувано Октомври 11, 201015 гд Заповядай Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Понеделник 25.10.10
Публикувано Декември 29, 201015 гд Колеги извинявам се за миналия пост бих искал да помоля да качите Gandstar и Shadow Guardian
Публикувано Декември 29, 201015 гд DoxBG. активни до : Неделя 30.01.11. А за Shadow Guardian, търсачката!!
Публикувано Януари 16, 201115 гд Здравейте, леко съм закъснял........... ако може обновен линк! Ще Ви пожелая да сте живи и здрави! Ако не може..... хайде със здраве!
Публикувано Април 30, 201114 гд Като поиграя няколко минути и ме изхварля от играта. Някакво решение за това? Благодаря предварително. ПС:Сложил съм последната версия от Инсталоус.
Публикувано Май 21, 201114 гд Игричката е много добра, но малко след като почна да играя ме изхвърля. Някой да има идея защо ме изхвърля? Пробвах поне 5-6 версии от интернет!
Публикувано Май 24, 201114 гд Нито един от линковете не работи! Ще помоля за нов, ако може в Dox.bg Благодаря!
Публикувано Май 25, 201114 гд Автор Явно не си разбрал, но отдавна не предоставяме линкове към кракнати приложения. Играта можеш да намериш в AppStore или Installous. Може да пишеш лично и на някой от Супер потребителите!
Публикувано Май 25, 201114 гд Наистина това не го знаех. Лошото е, че играта не е малка, а тегля бавно от Installuos. Мерси все пак
Публикувано Май 26, 201114 гд Автор Може да я изтеглиш на компютъра си и д я инсталираш след това Изпратих ти нещо ако не се лъжа?!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.