BANNN Публикувано Септември 17, 2010 Публикувано Септември 17, 2010 Folder Enhancer позволява да добавите допълнителни опции в управлението на Вашите папки. FolderEnhancer 2.1.0 Приложението подобрява папките във FW 4.x - Папките се отварят по-бързо. - Позволява 320 икони в папка (20 страници с 16 на страница). - Създаване на папки в папки. - Създаване на папки на дока. - Поддръжка на Iconoclasm за смяна на подреждането на иконите в папките. - Подобряване на MultiIconmover, позволявайки местенето на няколко икони в или извън папки. - Опции за скриване на имената на папка и тапета й, както и изключване на анимациите. 1. Ако искате да използвате изображение по избор, може да го направите като замените оригиналното, намиращо се във /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/FEFolderBG.png 2. За iPhone 4 може да използвате също с име FEFolderBG@2x.png 3. Замяна на файла не се препоръчва, тъй като ще бъде заменен с всеки ъпгрейд на FolderEnhancer! За целта може да използвате Winterboard, като поставите изображението във xxxxx.theme/Bundles/com.apple.springboard/FEFolderBG.png xSellize 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 17, 2010 Публикувано Септември 17, 2010 Това е пълнофункционално приложение. Цитирай
BANNN Публикувано Септември 29, 2010 Автор Публикувано Септември 29, 2010 Ех, че и пророчица ще излезеш. Цитирай
beby78 Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 Дали е съвместима с iOS 3.0? Свалих я и я инсталирах 3 рестарта и няколко респринг-а но не става нищо? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 А какво очакваш да стане?? Нямаш папки поради стария си фирмуеър. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 2, 2010 Публикувано Октомври 2, 2010 Ееееее деба... Не са те прочели Хората са си предупредили, че за да го имаш трябва да деинсталираш подобни на Infinifolders или FoldersinFolders. Цитирай
R32 Публикувано Октомври 7, 2010 Публикувано Октомври 7, 2010 Днес инсталирах iBlacklist,и програмата згъна цирка(FolderEnhancer) .Избега си от телефона ми.С GPower се чесахме по главите .Явно нещо не се разбират .Друг да има такъв проблем? Цитирай
R32 Публикувано Октомври 7, 2010 Публикувано Октомври 7, 2010 Бях така,както казваш.Днес дейнсталирах iBlacklist и след това е инсталирах и FolderEnhancer изчезна .Направих,както каза и всичко си е ок пак . Цитирай
DaDurty Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Предполагам на всички ползващи тази незаменима за мен програма им е дало, че трябва да си я закупят някакви идеи или решения да сте срещали из интернет пространството Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 1, 2010 Автор Публикувано Ноември 1, 2010 Деинсталираш старата версия и чистиш файловата с-ма с помощта на iFile след това поставяш тази. http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
R32 Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Владе,при мен нестава .Слагам определена игра,но неще да влиза в папката.В папката имам 12 игри,както си идва с iOS. Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 9, 2010 Автор Публикувано Ноември 9, 2010 Да ти пошушна..... repo.clubifone.com Цитирай
R32 Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 След инсталация направете Reboot .Сега си работи вече . Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 9, 2010 Автор Публикувано Ноември 9, 2010 Как няма да направиш рестарт ве? Цитирай
R32 Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 От iFile му направих respring!!Нали така пише по книгите,но уви.Явно си иска Reboot а и вече съм и на 4 ракий . Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Здравей те ! Един неприятен проблем имам с тази програма днеска ми изписва, да си я купя или да я изтрия. Вкарва ми телефона в сейфмод. Какво ли непробвах, единствената управия е като дам с един ден датата назад. Някой може ли да помогне? Мерси Цитирай
chayanne Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Другия вариант, който е по-добър от този на Неол и със сигурност работи - плащаш 3,57лв. +/- 5ст. След това няма ядове с приложението. Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 (редактирано) Така и направих махнах остатъците, рестартирах, инсталирах от сидия от репото на xsellize като респрингна ми показа благодаря ви, че сте закупили.... и след секунди траш Редактирано Януари 6, 2011 от maNcHeSteRUTD Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Стана с тази версия, която е качил GPower. Другите от всякакви репота ми дават, че са с изтекъл срок. 1 Цитирай
mimeto83 Публикувано Март 1, 2011 Публикувано Март 1, 2011 Нещо не е наред в последния линк за сваляне на gpower.Излиза ми с големина 83 кб и след инсталация няма приложение. Цитирай
BANNN Публикувано Март 1, 2011 Автор Публикувано Март 1, 2011 Какво приложение очакваш? Прегледай в Settings. Имайте в предвид, че може да има TimeBomb. Цитирай
mimeto83 Публикувано Март 1, 2011 Публикувано Март 1, 2011 Прегледах точно там ,защото не очаквам да има икона на спрингборда и нямам нищо.Може проблема да е само при мен , но е факт ,че при мен не се инсталира. 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 1, 2011 Публикувано Март 1, 2011 За всички, които имат проблеми с инсталацията като mimeto83 или се включи TimeBomb направете следното: Отвори Cydia и от Packeges изтрии FolderEnhancer, който си инсталирала. След това свали последната версия от тук -> http://itunes.apple.com/linkmaker/ След това с помощта на iFunBox, iSutal, или WinSCP отваряш папката /private/var/root/Media/Cydia/AutoInstall (Ако в папка Media нямаш папка Cydia можеш ръчно да я създадеш. В нея правиш и папка AutoInstall. Спазвай големите и малките букви!) Сега хващаш файла, който свали от стъпка 2 и го поставяш в /private/var/root/Media/Cydia/AutoInstall След което рестартираш телефона , за да може FolderEnhancer да се инсталира. След рестарта правиш още един рестарт, за да финализираш всичко и вече имаш работещ FolderEnhancer Enjoy! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.