Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FolderEnhancer

Featured Replies

Публикувано

Folder Enhancer позволява да добавите допълнителни опции в управлението на Вашите папки.

FolderEnhancer 2.1.0

Свали

4c2edccc4602df91.PNGc2584ac4af4493cd.PNG

59e11eb2fde614fc.PNGdf3fc7db06525347.PNG

0a6b5b6fac870a27.PNG56a1ad92d68e41a2.PNG

Приложението подобрява папките във FW 4.x

- Папките се отварят по-бързо.

- Позволява 320 икони в папка (20 страници с 16 на страница).

- Създаване на папки в папки.

- Създаване на папки на дока.

- Поддръжка на Iconoclasm за смяна на подреждането на иконите в папките.

- Подобряване на MultiIconmover, позволявайки местенето на няколко икони в или извън папки.

- Опции за скриване на имената на папка и тапета й, както и изключване на анимациите.

1. Ако искате да използвате изображение по избор, може да го направите като замените оригиналното, намиращо се във /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/FEFolderBG.png

2. За iPhone 4 може да използвате също с име FEFolderBG@2x.png

3. Замяна на файла не се препоръчва, тъй като ще бъде заменен с всеки ъпгрейд на FolderEnhancer! За целта може да използвате Winterboard, като поставите изображението във xxxxx.theme/Bundles/com.apple.springboard/FEFolderBG.png

xSellize

Публикувано

Това е пълнофункционално приложение.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Ех, че и пророчица ще излезеш.:tooth:

Публикувано

Дали е съвместима с iOS 3.0? Свалих я и я инсталирах 3 рестарта и няколко респринг-а но не става нищо?

Публикувано

А какво очакваш да стане?? Нямаш папки поради стария си фирмуеър.

Публикувано

Ееееее деба... Не са те прочели :D

Хората са си предупредили, че за да го имаш трябва да деинсталираш подобни на Infinifolders или FoldersinFolders.

Публикувано

:) Жоро, видях му телефона :yikes:

:)

Публикувано

Днес инсталирах iBlacklist,и програмата згъна цирка(FolderEnhancer) :biggrin: .Избега си от телефона ми.С GPower се чесахме по главите :tooth: .Явно нещо не се разбират :tease3: .Друг да има такъв проблем?

Публикувано

Бях така,както казваш.Днес дейнсталирах iBlacklist и след това е инсталирах и FolderEnhancer изчезна :biggrin:.Направих,както каза и всичко си е ок пак :tooth: .

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Предполагам на всички ползващи тази незаменима за мен програма им е дало, че трябва да си я закупят :naughty3: някакви идеи или решения да сте срещали из интернет пространството :tease3:

Публикувано
  • Автор

Деинсталираш старата версия и чистиш файловата с-ма с помощта на iFile след това поставяш тази.

http://itunes.apple.com/linkmaker/

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Владе,при мен нестава :wacko: .Слагам определена игра,но неще да влиза в папката.В папката имам 12 игри,както си идва с iOS.

Публикувано
  • Автор

Да ти пошушна..... repo.clubifone.com

Публикувано

След инсталация направете Reboot :tease3: .Сега си работи вече :guitarred: .

Публикувано
  • Автор
:tooth: Как няма да направиш рестарт ве?
Публикувано

От iFile му направих respring!!Нали така пише по книгите,но уви.Явно си иска Reboot а и вече съм и на 4 ракий :tease3: .

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравей те !

Един неприятен проблем имам с тази програма днеска ми изписва, да си я купя или да я изтрия. Вкарва ми телефона в сейфмод. Какво ли непробвах, единствената управия е като дам с един ден датата назад. Някой може ли да помогне? Мерси ;)

Публикувано

Другия вариант, който е по-добър от този на Неол и със сигурност работи - плащаш 3,57лв. +/- 5ст. След това няма ядове с приложението.

Публикувано

Така и направих махнах остатъците, рестартирах, инсталирах от сидия от репото на xsellize като респрингна ми показа благодаря ви, че сте закупили.... и след секунди траш

2830784L.png

Редактирано от maNcHeSteRUTD

Публикувано

Стана с тази версия, която е качил GPower. Другите от всякакви репота ми дават, че са с изтекъл срок.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Нещо не е наред в последния линк за сваляне на gpower.Излиза ми с големина 83 кб и след инсталация няма приложение.

Публикувано
  • Автор

Какво приложение очакваш? Прегледай в Settings. Имайте в предвид, че може да има TimeBomb.

Публикувано

Прегледах точно там ,защото не очаквам да има икона на спрингборда и нямам нищо.Може проблема да е само при мен , но е факт ,че при мен не се инсталира.

Публикувано

За всички, които имат проблеми с инсталацията като mimeto83 или се включи TimeBomb направете следното:

1. Отвори Cydia и от Packeges изтрии FolderEnhancer, който си инсталирала.
  2. След това свали последната версия от тук -> http://itunes.apple.com/linkmaker/
  3. След това с помощта на iFunBox, iSutal, или WinSCP отваряш папката /private/var/root/Media/Cydia/AutoInstall (Ако в папка Media нямаш папка Cydia можеш ръчно да я създадеш. В нея правиш и папка AutoInstall. Спазвай големите и малките букви!)
  4. Сега хващаш файла, който свали от стъпка 2 и го поставяш в /private/var/root/Media/Cydia/AutoInstall
  5. След което рестартираш телефона , за да може FolderEnhancer да се инсталира.
  6. След рестарта правиш още един рестарт, за да финализираш всичко и вече имаш работещ FolderEnhancer

Enjoy!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.