Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с Iphone 16 GB

Featured Replies

Публикувано

Здравейте колеги. Искам да се обърна с молба за помощ. Вчера ми донесоха САЩ един айфон 16 ГБ, доколкото проверих с фърмуеър 2.2.1. Станало е така че докато телефона беше още там, от моя човек който ми го донесе/телефона е ползван няколко месеца от него/ можах да разбера, че са искали да му присадят турбо сим, за да работи с всички карти и са почупили държача на сим картата, като някаква част от него е останала вътре. Сега трябва да се извади, до 2 седмици ще получа нов държач и въпроса ми е кой, как и къде може "безболезнено" да извърши тази манипулация. Предварително благодаря за вниманието.

п.с. Чудно ми е самият държач дали се вади изцяло като кард рийдъра на лаптопа примерно или излиза до някъде и остава закачен/ако е второто май филма ще е голям. Ако е първото си мисля че работата може да я свърши някой добър часовникар и аз само да си пъхна новия държач. А и още нещо - какво ще ме посъветвате - турбо сим или софтуерно разкодиране, и този сим от тук ли да си го търся или е по - добре да си го поръчам от там?

Публикувано

Ако си от София си направи среща с Aveliky и проблема ще ти се реши за нула време. Слота за картата се вади целия. Мен малко ме съмнява да е извадена така, че да се счупи (даже не малко, а много ме съмнява). Що се отнася до разкодирането - ако телефона е заключен към оператор и е 2.2.1 то тогава те спасява само и единствено турбосим. Ако не е заключен към оператор, не ти трябва разкодиране, щото то си е разкодирано, а само джейлбрейк.

п.п. Как и кой прецени, че нещо е счупено вътре?

Публикувано
  • Автор

работя и живея в софия и утре идвам, че почивах малко в провинцията. нека да ми оставиш /или той самия/ някакъв телефон или начин за връзка с тоя пич и 100 % ще се възползвам от услугите му. ами момчето дето го е ползвало преди мен, каза че нещо било останало/де да знам сигурно тоя чип на който са се опитали да сложат картатата/която май са дупчили/ се е счупил, знам ли.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.