Публикувано Септември 14, 200916 гд @Grievous, Гроздан, се шегува с тоя стат горе. Гарантирам, че ще изпоти доста от хората тук
Публикувано Септември 14, 200916 гд Grievous, очевидно е червения (терориста) при положение, че е мъртъв Уж ти играеш на тази игра, а аз трябва да ти я обяснявам
Публикувано Септември 14, 200916 гд The Shaman, не мисля че се шегува, няма грам ирония в поста му. mupo, предположих че има намеса на Photoshop, и затова попитах. :mrgreen:
Публикувано Септември 15, 200916 гд The Shaman, не мисля че се шегува, няма грам ирония в поста му. Е, как ше се шегувам, тук давахме по 150лв за мишки, че да правим такива статове
Публикувано Септември 15, 200916 гд E, когато кажеш, ще поиграем, пък ти ше ме научиш как се играе, да вляза и аз в А клас : )
Публикувано Октомври 15, 200916 гд Здравейте ! Доигра ми се ЦС 1.5 но съм забравил всичко относно тази игра. Може ли някой да ми помогне защото не ми искарва нито 1 сървър в който да цъкам аз съм убеден че има =)
Публикувано Октомври 15, 200916 гд Виж тези на Оптилан http://cs-bg.info/servers_15.php Не е много сигурно дали ще има някой действащ или посещаван. То вече не знам дали останаха хора, които да помнят, че имаше 1.5... :mrgreen:
Публикувано Декември 7, 200916 гд Брей, ако искате да поиграем, нямам против. От скоро я пробвам играта, но ми допада, особено с помпа ги убивам много
Публикувано Януари 4, 201016 гд След 4-5 месечна пауза отново им напомпах каните. :snipersmiley: Някой ще прави ли сървър.
Публикувано Януари 4, 201016 гд То сървър си има бре... След малко влизам да разцъкам малко респаун... green.cs.headoff.net (217.30.220.183)
Публикувано Януари 5, 201016 гд Ще се възползвам от темата да направя рекуест. Някой ще бъде ли така любезен да ми прати малко ваучери за OptiLan (цена 5 лева бройката). Плащам си Еконт-а с наложен платеж. Разбира се с опцийка виж, плати, че току виж някой ми засилил някакви за храна. :mrgreen: Ще уточня бройката и адрес на лично. Благодаря.
Публикувано Януари 6, 201016 гд Админите са ужасни в тоя грийна ама пак ги къртя Това е вярно. Особено единия
Публикувано Януари 7, 201016 гд Не бях играл от година и половина - две, но като видях темата реших да поиграя малко! Два дена игра и вече взех да влизам в ритъм! Ето и резултат :mrgreen:
Публикувано Януари 7, 201016 гд Старото inferno Трябва верно да направим някоя игричка, през Garena примерно Може на някоя моя карта :mrgreen:
Публикувано Януари 7, 201016 гд Хайде от преди малко едно приятелче ме снима :mrgreen: Kpuc прати много поздрави на FOX (ако го познаваш гледам, че играе и при вас) от S.t.a.l.k.e.r. :mrgreen: Много ме "обича"...
Публикувано Януари 7, 201016 гд The Shaman много несериозни в твоя сървар, след 10 минутна игра всички излязоха... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Публикувано Януари 7, 201016 гд Късно е затова... Младежи са. Като решите ще организираме нещо :mrgreen:
Публикувано Януари 9, 201016 гд http://img509.imageshack.us/img509/1559/45393393.png Нещо от мен :exclaim:
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.