Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Има ли как да прехвърля звука от iPad, чрез wireless на PC ?

Featured Replies

Публикувано

От доста време се чудя, как мога да пускам Youtube клипове на iPad-а и да ги слушам през тонколоните на компютъра.

Има ли някакъв начин, различен от това да си купя някакъв bluetooth streamer? Някакво jailbreak приложение, което да включва и server на pc, който да получава wireless звука от iPad-a?

Публикувано

3,5мм жак нямаш ли? :huh:

Публикувано
  • Автор

хихи, искам да съм по-wireless :D с жака е лесно :huh:

Публикувано

Пробвай WebDAV сървъра на iFile. Свързваш компа и пад-а в обща мрежа и адреса, предоставен от iFile го въвеждаш в браузъра сафари. Не знам поддържа ли стрийм, не съм пробвал.

Edit: Няма да ти свърши работа, даже и да става, защото няма как да ползваш iPod.app.

Edit2: iPad не поддържаше ли A2DP stereo?

Публикувано
  • Автор

има ...

даже и това го има :

http://www.amazon.com/gp/product/B0035229EA/ref=oss_product

то даже имам и някъде bluetooth usbstick, обаче дали има някъв software за емулация ( все едно pc-to ти е някъв headset, който да се свърже с iPad-а ) ?

Публикувано

Ако имаш това, от амазон - просто свържи двете у-ва. За юсб стик-а -

Ask google, before you ask stupid questions
.
Публикувано
  • Автор

охоо.. ей ся почвам да експериментирам :huh::D:) :) 10х alxx

Публикувано
  • Автор

Благодарение на alxx стигнах до следните стъпки с които можете да слушате audio-то от iPad-а на компютъра ( за Windows ) :)

-----------------------

1. Взимате най-обикновен bluetooth usb dongle ( аз си купих за 10 лв, с мъничка антена, което се отразява на сигнала, но като цяло работи )

2. Изтегляте версия на BlueSoleil ( тя е платена, но съм сигурен, че ако чуете песента на "ЗАМУНДА банана бенд", ще се успокоите, че това не е проблем ;) )

3. Вклювате bluetooth-a на iPad-а ( от меню General, избирате Bluetooth )

4. Pair-вате двете устройства и сте готови ;) ... при мен беше необходимо да задам на BlueSoleil от кой изход на звуковата карта да пуска звука ( default-натия беше Digital (SPDIF), така че го смених на аналоговия )

5. На player-ите излиза долу вдясно една иконка за Bluetooth-a с която можете да контролирате дали искате да се чува от компютъра или от колонките на iPad-a (priceless)

-----------------------

Какви са ползите и защо го направих?

Много често се случва, когато имам гости да пускам музика от youtube ( защото музиката, която те слушат не стои на компютъра ми ). Сега, когато съм удобно седнал на дивана може да слушаме youtube клипчета директно от iPad-а на големи тонколони, които са вързани с PC. Така iPad-а се превръща в безценна играчка ;)

Удобство е също, че докато съм пуснал някоя playlist-а от iTunes на PC и съм далече, преглеждам друга от youtube и ако ми хареса цъкам на иконката и я пускам директно на тонколоните на PC. С Remote спирам iTunes-a ;)

Друга приятна част е, когато гледам филм и съм легнал на леглото. Ползвам iPad-а и слушам на тонколоните в стаята ( 5.1 ) ;)

Бе голямо удобство е.

P.S. бонус : бас държа, че и iPhone се pair-ва по същия начин, за още по-малко дистанционно :Wink:

Публикувано

Същото става и с 3gs/4 или ако имате на 2G-то A2DPstereo от сидиа. Браво за фийдбека!

Публикувано

Остава проблема ви с ниското качество през синия зъб.

Airplay ще е най-готиното решение, но пък трябва да се инвестира в новия Apple TV ;)

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Едит: Успях да свържа телефона с компютъра, но като пусна музика от youtube или ipod не виждам тази иконка за превключване на звука към колоните на компютъра? :blink:

Редактирано от Lyudmil

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Музика си пускам безжично към колоните (Logitech Z-5500) с помощта на AirPort Express по следните начини:

- от MacBook - посредством приложението Airfoil и iTunes. iTunes е само за музика,видео,радио,различни подкасти, докато с AirFoil си пускам звука от което и да е приложение безжично към колоните.

- от iPhone - посредством приложението Remote и/или iPod от дока. Предполагам че и при iPad е нещо подобно.

За Airfoil обаче е нужно да се знае, че има определен лаг при звука. Без този лаг може да се ползва само VLC (ако ви се гледат филми).

Публикувано
  • Автор

има вече и AirPlayer ( http://ericasadun.com/ftp/AirPlay/ ), който може да превърне Mac OS X в AirPlay точка ( все едно е AppleTV ) - аз лично не можах да го подкарам да работи, но съм сигурен, че е от сложния ми начин по който си организирам домашната мрежа ... ;)

• 2 седмици по-късно...
  • 6 месеца по-късно...
Публикувано

Сори но не можах да намеря точната в тема в която да си задам моя въпрос,а мисля че тази е подобна :)

Има ли начин да прехвърля всеки звук от Windows-а ми към iPhone? Примерно съм си пуснал филм,клип в нета или някоя песен- и да мога да го слушам с слушалките от тел-а :)

Публикувано

Кви ли не желания се появяват...

Да си пуснеш клип на компютъра и да му слушаш звука през слушалките на телефона вместо да пуснеш клипа директно от телефона. Безценно просто.

пп

Ма и тва го има де :tooth:

http://www.wifi2hifi.com/

Редактирано от JVV

Публикувано

Желанието ми е много просто,и ми беше интересно дали има такава възможност :) тъй като на PC нямам нито едно свързано аудио устройство а и не говоря само за 1 клип в youtube

пп

Благодаря и жалко че не е фри :(

Публикувано

А, ти търсиш да е фрий? Страшна скъпотия е, да. Нали знаеш какво се прави когато ти е скъпо?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.