Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

телефона звъни без звук, и не мога да отговоря

Featured Replies

Публикувано

Абе откакто си сложих 2.2.1 сякаш ми започна този проблем

телефона само вибрира при входящо повикване и единствения начин да отговоря е да натисна няколко пъти хоум бутона, но много ме дразни, щото не се чува като ме търси някой.

някой знае ли лек. като бях с 2.2 не си спомням да ми го е правил

Публикувано

И на мен ми е интересно ако някой има идея от какво се получава така :question: Защото и при мен го направи вече два пъти :surprised:

Публикувано

Тези теми дали ще са ви от полза?

viewtopic.php?p=7532

viewtopic.php?p=5375

Публикувано

Ами за жалост,не :cry: Чел съм темите.Нищо от изброеното :confused: Не е от темата,това съм сигурен.Цяла седмица бях с Дефалт темата,бях изтрил всички други.Винаги затварям и използвам хоум бутона след разговор (било то входяш или изходяш).Бутона за вибрация си е наред,както и 3.5 мм жак.

Просто телефона звънва за 5 секунди и от там на татък само вибрира,кото блокира всякъкъв контакт със слайдъра за приемане на разговор,тъча не реагира.Екрана си свети със снимката на входящия,показва си слайдера за приемане на разговор,но всичко е замръзнало и продължава да вибрира.Не реагира и хоум бутона.Единствения шанс е хоум + пауър бутона и рестарт :eek:

За сега го направи само 2 пъти,и се примирих че още малко и ще пуснат официално и Фърмуер 3.0 final.

Дакато бях с 2.1 никога не съм имал подобен проблем,абе въобще нямах проблеми :razz:

Публикувано

Същия проблем и при мен.Догато бях с 2.2 нямаше подобни проблеми.Да се надяваме когато сложим официялния 3.0 да ги нямаме тези неприятности

Публикувано

Виждам че 3-ти потребител се оплаква от подобен проблем.Съвпадение ли е че и 3-мата сме с 2G и FW 2.2.1 :Wink:

Явно има някакъв бъг с 2G :idea: Чакаме официялния 3.0 и VladTheImpaler да си поиграе с iPhonetic 3.0 :razz:

Публикувано

И на мен точно това ми направи впечатление, че всички сте с 2G. :Wink:

Публикувано

Съвпадение е, да. Аз съм с 2G 2.2.1 и никога не съм имал подобен проблем.

Публикувано

Оправя се при мен когато натисна веднъж пауър бутона (спира звука) след това успявам да извикам разговора чрез слайдъра на дисплея. Сякаш се появи след като инсталирах бекграундър-а. Така или иначе, когато бях с чист 2.2.1 го нямаше този проблем. Сега от 10-тина повиквания, поне едно ще е така...

8гб. 2г

Публикувано

Ами аз не съм инсталирал бекграундър :) При теб е по добре щом удпяваш някакси да помръднеш слайдера :) При мен за радост го направи само 2 пъти.И сега кото се замисля,и при двата пъти водих продължителни разговори (около 30 минути) и веднага след приключването и следващото позвъняване "ядец" :sad: Но ще го преживееме :Wink:

Adamov Доколкото си спомням ти беше с FW 3.0 beta 5.Сега си върнал на 2.2.1,може пък да му е харесало на телефончето новия фърмуер :Wink: Знам ли :razz:

p.s AlexKame е четвъртия потребител с 2G и подобни проблеми :idea:

Публикувано

Преди да кача 3.0 също съм бил доста време на 2.2.1 и не съм имал този проблем.

Публикувано
  • Автор

Сега ще махна бекграундъра щото не се бях сещал за него и ще пиша

Публикувано

Приятелката ми е с 2Г и 2.2.1. Имаше го този специфичен проблем, телефона не звъни със звук, само вибрира и не може да вдигне, вдигаше с натискане на Хоум бутона два пъти. Това ставаше само с няколко контакт. Проблема се оказа от това, че си е качвала някакви специфични тонове на звънене, които ги е слагала на въпросните проблемни потребители, след което ги е изтрила и проблема се е появил. Влязох в проблемните контакти и смених тона на звънене на този по подразбиране и всичко заспа!

Т.Е. проблема е някъде околко тоновете, нещото, което ви го прави е това че не намира тона на звънене, нещо се е сбъгясало или ако и вие сте качвали някакви такива пакове с ринг тонове.

Публикувано

Никога не съм ползвал бекграундър но при мен се появи проблема.Явно не е от това :idea:

Adamov Да,знам.А още повече че ти си човек който винаги е помагал на хората,и ако си имал подобен проблем съм сигурен че щеше да го споделиш (а и навярно да си намерил и решение :Wink:)?

Всичко което знам за iPhone се дължи на "светата четворица" Aveliky. Adamov.Anthony и разбира се mupo.Да не забравяме и Johnnybravo,той е нашето AppStore.И с Главни букви и голям поклон VladTheImpaler,благодарение на него си общувам на чист Български с моята Ябълка.Но явно е че 2G с FW 2.2.1 има странен проблем :question: Можеби предизвикан от някоя програма,игра или кой знае какво :lol:

p.s bobbyggx не е и от тоновете :Wink: Първото за което се сетих беше това :idea: Изтрих всички къстъм тонове,синхронизирах контактите на ново с дефолт рингтон.И след няколко дена (след продължителен разговор,абе нещо се на там ме дърпа че е проблема :mrgreen:) пак се повтори.Слава богу от тогава не се е появявал :smile:

edit: Станаха 5-ма.Аз си ги броя :)

Публикувано

На мен същото ми се случи 2 пъти в разтояние на 2-3 дни. Това беше преди около седмица и от тогава е ОК. Брат ми също е с 2Г и ми каза, че и на него му се е случило веднъж преди около седмица. :question: И аз нямам идея от какво може да е, но дано не се появява вече този проблем. :pacing:

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Аз имам същия проблем, на няколко разговора все с един ще се случи същото.

И аз съм с 2г, 2.2.1, 8 гб едва ли е съвпадение. Някакви нови отзиви.

Публикувано

Подобни проблеми има макар и епизодични и при ФО 3G/3GS с 3.0/3.1. Кратко натискане на power бутона помага.

• 10 години по-късно...
Публикувано

Искам и аз да попитам имам Iphone 6 говорителите работят всичко работи но когато някой ми звънне няма нито звук нито врубрация ? от какво може да е и колко ще ми излезне ако го занеса на сервиз да го оправят 

Публикувано

Ремонта, ще ти излезе 147лв и не знам дали си струва да въобще да го правиш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.