Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с EDGE и MMS настройки

Featured Replies

Публикувано

Здравейте

Изчетох какво ли не по въпроса но така и не намерих решение.

Затова пиша тук.

Проблема е следния :

Телефона е iPhone 2G FW 3.1.3 моднат (iOS 4) с активирано APN editing и MMS с карта на Vodafone-Cyprus(Cytamobile-Vodafone).

Когато вкарам настройките на оператора за EDGE и MMS и излезна от менюто и влезна отново настройките за APN , USER , PASS ги няма.

Поради този факт така и не мога да изпратя или получа ММС(през SMS на телефона) и да ползвам EDGE.

Надявам се да ми помогнете.Приемам всякакви идеи и съвети.

Публикувано
  • Автор

Нямам никакви други проблеми с него.Работи перфектно освен EDGE,MMS , а YOUTUBE си работи без проблем през Wi-fi.

Сега ще инсталирам PushFix и ще пробвам.Благодаря

Публикувано
  • Автор

PushDoctor инсталиран но без никакъв ефект-няма EDGE ,MMS.

Възможно ли е да е от това,че в Carier Bundles няма такъв Vodafone_cy.bundle

Има и инсталиран iPhonetic 3.*.*.

Четох че хора със същите телефони и фирм,но на други оператори нямат този проблем.

А това , че не иска да ми запомни настройките(или поне не показва да ги помни) как мога да го оправя.

Инсталирах и EDGE toogle за SBSettings и сега имам два бутона DATA , EDGE,понеже пак четох че трябвало и двата да са пуснати за

да работи нета(No Wi-fi),но пак без никакъв ефект.

Редактирано от gencho81

Публикувано

Не се занимавай с глупости, качи си чист фърм по избор, и след джейла, ако нямаш опциите за тези настройки, сложи SupremePreferences , но версията, която съм дала в Базови приложения, активирай ги оттам, и си сложи настройките. Както каза Гогата, от модната боза вино чрез прокисване няма да докараш.

Публикувано

Ще докара :)

Колега, редактирай настройките, но не от менюто,а от файловата с-ма.

System/Library/CarrierBundles/Unknown.bundle/Carrier.plist - в последния файл трябва да ги запишеш, като ползваш iFile например.

Това , при у-вие че наистина няма папка на Водафон Кипър. Провери правата на папката и файловете(сравни с другите) и рестартирай след редакцията - вече няма да изчезват от менюто. :Wink:

Публикувано
  • Автор

Искам да отбележа ,че преди това си бях с "чист" фирм и положението беше същото-не мога да подкарам тук EDGE и MMS.

А относно редактирането на файла-и там нямам напредък,понеже не знам къде да ги допиша,как трябва да изглеждат и т.н

Малко помощ ще е добре дошла.Мерси

Публикувано

Отвори същия файл, но от друга папка, примерно на глобул - 28405 и виж структурата му. Трябва да е подреден идентично, само замести данните в unknown.bundle/carrier.plist с твоите.

Можеш да опиташ да създадеш папка за твоя оператор, за целта трябва да я именуваш с международния код на твоя оператор и вътре да поставиш файлове, както в папката на глобул, със съответното съдържание за твоя оператор. Разгледай подробно съдържанието на глобулската и ще ме разбереш, не е трудно. Имаше също един австрийски сайт, за генериране на бъндъли по зададени данни, но не мога да се сетя. Пробвай да напишеш .ipcc generator в гугъл.

Публикувано
  • Автор

Пробвано-custom bundle-но без никакъв ефект.

Няма EDGE и MMS.

Следваща стъпка-разговор с оператора.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

При мен се получават ММС-и , настройките си стоят ,но не мога да пращам аз!!

Публикувано

Пробвай да ограничиш обема на 500kb, ако не става - на 100.

Публикувано

gencho81, има ли някакво развитие по въпроса ти? Аз го имам същия проблем с 2G и въпреки, че направих всичко описано тук, не се овенчах с успех !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.