Публикувано Юни 8, 200916 гд Гледам и за джипитата са се погрижили с Airstrip Technologies, ще се следят данни за вашето здраве.
Публикувано Юни 8, 200916 гд За това де, но каква е картата на България? Зле братче. Поне за навън ще е добре.
Публикувано Юни 8, 200916 гд За това де, но каква е картата на България? Зле братче. Поне за навън ще е добре. нали има iDa PS: И според мен, а и според гизмодо.. май май ще минем без нов телефон днес
Публикувано Юни 8, 200916 гд За това де, но каква е картата на България? Зле братче. Поне за навън ще е добре. нали има iDa PS: И според мен, а и според гизмодо.. май май ще минем без нов телефон днес Да, да, Джобс няма да ни го причини...спокойно! :razz:
Публикувано Юни 8, 200916 гд iDa пасти да яде пред Том-том Няма място за сравнения от няколкото скрийна не видях нищо по-добро, а май поддръжката за БГ ще е трагична.
Публикувано Юни 8, 200916 гд Само да не измислят некой селски номер да иска интернет конекция. Иначе TomTom пред iGo също похапва пастички. Аз ще чакам второто.
Публикувано Юни 8, 200916 гд iDa пасти да яде пред Том-том Няма място за сравнения от няколкото скрийна не видях нищо по-добро, а май поддръжката за БГ ще е трагична. Е нали затова си имаме Савов.
Публикувано Юни 8, 200916 гд от няколкото скрийна не видях нищо по-добро, а май поддръжката за БГ ще е трагична. Явно не си се докосвал до Том-том от няколко скрина не можеш да си вадиш заключения Том-том е класика
Публикувано Юни 8, 200916 гд Явно не си се докосвал до Том-том от няколко скрина неможеш да си вадиш заключения Том-том е класика Имах н95 8гб, след като си качих гармин, не искам да видя том том повече. Класика е, ама то и москвича е класика...
Публикувано Юни 8, 200916 гд iGo е най-добрата платформа. Факт, а iDa прилича най-много на нея, не само по името.
Публикувано Юни 8, 200916 гд iGo е най-добрата платформа. Новия Garmin не отстъпва по нищо а картите са много по подробни от тези на iGO.
Публикувано Юни 8, 200916 гд iGo е най-добрата платформа. Абсолютно съм съгласен :thumbup: Но да не забравяме че е разработена на базата на Том-том Новия Garmin не отстъпва по нищо а картите са много по подробни от тези на iGO. И двата навигационни софтуера използват калибровките на Teleatlas :redface: edit: Новия Garmin се е насочил към Navitel
Публикувано Юни 8, 200916 гд Зарежете китарите и без това кабелите не са ОК, Джобс да излиза !!! 3.0 след 9 дена !!!
Публикувано Юни 8, 200916 гд Дам, а новият iPhone едва ли ще видим днес. Хубавото е, че ОС 3.0 ще дойде съвсем скоро.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.