Публикувано Юни 8, 200916 гд Дам, а новият iPhone едва ли ще видим днес. Хубавото е, че ОС 3.0 ще дойде съвсем скоро. Почнаха да "загатват".
Публикувано Юни 8, 200916 гд 3 MP autofocus72.HSDPA White Balance ,MACRO , video Autoexposure, 30fps with audio VGA. ЯКО И все пак не това ми е най-важното...
Публикувано Юни 8, 200916 гд Многото предположения за дизайна се оказаха... Телефона все още не е показан, намека е с камерата но май няма да е мат.
Публикувано Юни 8, 200916 гд Многото предположения за дизайна се оказаха... Телефона все още не е показан, намека е с камерата но май няма да е мат. Това май е, одеве го показаха.
Публикувано Юни 8, 200916 гд Чини ми се, че искат да разпродадат останалия HW (само са метнали нова камера) от 3G и тогава ще пуснат с новите панели
Публикувано Юни 8, 200916 гд Чини ми се, че искат да разпродадат останалия HW (само са метнали нова камера) от 3G и тогава ще пуснат с новите панели Ами уж е два до три пъти по-бърз от 3Г, може само панели да са останали Батерията кърти !!!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.