Публикувано Юни 19, 200916 гд [download:1iovbm59]http://bgiphone.com/iphone/MMS/vid.MOV[/download:1iovbm59]Видеото на 3GS е перфектно. Няма го размазването при движение, което го прави Cycoder с 3G. Перфектно. Както винаги - когато Епъл правят нещо или го правят перфектно или не го правят. Невероятно добро е. Наистина супер качество. Все повече се точа на 3GS лошото е, че няма пари....
Публикувано Юни 19, 200916 гд Вече са го разчленили.... http://www.rapidrepair.com/guides/iphone-3g-s-repair/iphone-3g-s-dissasembly-repair-guide.html
Публикувано Юни 19, 200916 гд Аз определено този път ще бъда един от първите плевенчани сдобили се с телефона, дано датата да е точна и на 9ти Юли да го има наличен и да мога да си го купя от Глобул. Ще си взема определено 32GB - черен, досега съм с бял, малко ще обърна нещата сега (тази година) Дано само цените на Глобул да са каквито бяха когато пуснаха предния телефон(що годе приемливи със що-годе приемливи планове). На мен главното ми е да имам нет до мен(750МБ са си добре ) Ако някой има инфо за цените на Глобул или дали ще ги има в наличност телефоните точно на 9ти Юли да пише
Публикувано Юни 19, 200916 гд Автор е, ти пък....нали новото стъкло не оставя отпечатъци...за кво ти е? :mrgreen:
Публикувано Юни 20, 200916 гд Я скивайте кво става тука ... сега се обаждах да питам в О-кънект и казаха, че във Вторник ще го имат телефона, цената там, която е обявена е за 16GB модел(черен/бял) http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 1⊂=shop Най-хубавото е, че ще имат във Вторник, което мен много ме устройва и няма да чакам до 9ти Юли. А искам да ви попитам вас дали ще трябват пак някакви добавки да се слагат за СИМ картата(като TurboSIM) или някакви такива боклуци, или направо вкарваш картата и си готов? Благодаря
Публикувано Юни 20, 200916 гд Автор Защо не попиташ тези, които ще те ограбят какво продават....ами нас. Да не сме екстрасенси!? Ако е заключен, нищо няма да ти помогне, поне за този момент. Ако пък е отключен ще си работи с всякаква сим.
Публикувано Юни 20, 200916 гд уха за 260лв 3GS http://www.t-mobile.de/iphone/tarife По същата тарифа за 24EUR ми взеха моя 3G и ми излезе 260лв.
Публикувано Юни 20, 200916 гд Автор Ама с тия мъки по този заключен телефон, отдавна си изплатил и продължаваш да изплащаш разликата в парите
Публикувано Юни 20, 200916 гд Аз сгреших че не си взех SIM карта на t-mobile, но август ще ми донесат, което значи края на бъдещи ядове. Но, така или иначе аз ядове за повече от 1-2 часа съм нямал защото съм внимателен в това което правя
Публикувано Юни 20, 200916 гд Автор Да, тя ще ти послужи за активация, ама пак ще говориш през сименса :mrgreen: Познавам всички неудобства на заключения телефон. Ако тези неудобства теб те амбицират и носят удоволствие, а това непрекъснато да внимаваш те радва....- Да, този телефон е точно за теб!
Публикувано Юни 20, 200916 гд понеже сте отворили приказка...искам да ви попитам ако взема телефон от глобул, и го ползвам само към глобул, ще имам ли подобни "неудобства"? смисъл ще може ли да си се джейлбрейква без да се налага ънлок? /тъпичък ми е въпроса, но до сега не съм имал iPhone.../
Публикувано Юни 20, 200916 гд Не. не за кое? ще се налага ънлок или няма да се налага :razz: аха, мерси
Публикувано Юни 20, 200916 гд понеже сте отворили приказка...искам да ви попитам ако взема телефон от глобул, и го ползвам само към глобул, ще имам ли подобни "неудобства"? смисъл ще може ли да си се джейлбрейква без да се налага ънлок? /тъпичък ми е въпроса, но до сега не съм имал iPhone.../ Да ще може.Няма смисъл да го unlock ако ще го ползваш само с Глобулска карта.Jailbreak можеш да му направиш когато си поизкаш.Тези телефони които ги продават в Глобул са с нова версия на бейзбанда и няма как да се unlocked чрез софт(ultrasnOw) и така нататък.
Публикувано Юни 20, 200916 гд понеже сте отворили приказка...искам да ви попитам ако взема телефон от глобул, и го ползвам само към глобул, ще имам ли подобни "неудобства"? смисъл ще може ли да си се джейлбрейква без да се налага ънлок? /тъпичък ми е въпроса, но до сега не съм имал iPhone.../ Да ще може.Няма смисъл да го unlock ако ще го ползваш само с Глобулска карта.Jailbreak можеш да му направиш когато си поизкаш.Тези телефони които ги продават в Глобул са с нова версия на бейзбанда и няма как да се unlocked чрез софт(ultrasnOw) и така нататък. Единственото неудобсвто ще е цената... която съм сигурен, че ще надвишава 1500лв. Но по думите на ipa разбирам, че за него парите не са проблем
Публикувано Юни 20, 200916 гд Да де аз за него говоря,че няма да може да го Unlock -Iphone 3GS .Ми честно казано аз като гледам кой човек в България който е с Iphone няма пари.
Публикувано Юни 20, 200916 гд Летиш до Берлин правиш договор за 1 евро, посещаваш забележителностите и се връщаш доволен :razz:
Публикувано Юни 20, 200916 гд Автор парите винаги са проблем...поне на 21 са Парите не са проблем!!!! Липсата им е проблем! :mrgreen:
Публикувано Юни 20, 200916 гд Вие от къде възнамерявате да закупите новият телефон на Apple?Аз ще го купя след 1 месец от Америка- AT and T.Цената им е най-приемлива(имаме договор с тях).
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.