Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

От известно време се занимавам с една собствена тема и я нарекох iSummer 1.0 просто заради сезона в който се намираме. Смея да твърдя, чо 95% е авторска и се надявам да се хареса все на някой :mrgreen: Като казвам авторска, визирам иконите без бакграунда, батерията, статус иконите, тапетите и др.

Свали

Свали

img0001tkv.pngimg0003ncb.pngimg0004r.png

img0005qbm.pngimg0006p.pngimg0007wlo.png

img0008v.pngimg0009u.pngimg0011b.png

img0010v.pngimg0012i.png

Това са иконите за момента!

psdfile.png

qqqu.th.jpg

Добавени са още 10 икони:

Свали

rrrra.jpg

mjoi.pngitalk.png

mjoi------ italk

eeeeevhm.jpg

Свали

mcallshow.png

MCallShow

29.06.09

Целия набор икони за сега плюс десетина нови:

Свали

aaaaaabey.th.jpg

05.07.09

Ето някои подобрения. Направих индикатора на мрежата и съответно направих и батерията зелена на тъмния фон.

Смених иконите в Сетингс по препоръка на Миро. Азбучните ленти (сините между различните дни и имена) в Сидия и Контактите също са правени... Има някои нови икони...

Свали

img0018l.pngimg0017m.png

img0016b.pngimg0015y.png

06.07.09

Преработих сигнал бара и направих нова батерия...

Свали

2222222yts.jpg

111111htm.jpg

Има и нови изкачащи прозорци

200810250cb606b9c9e12be.png

Ето скин за SBSetings:

Свали

img0025.png

Нови плъзгачи:

Свали

666.jpg

To Be Continued

Редактирано от Grievous

• Отговори 88
  • Прегледа 11.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

Много хубава тема. :)

Публикувано

Браво The Shaman,много добре направено :clap: Нежната част от потребителите ще я оценат :)

P.S Даже вече дъщерята си я заплю :lol: След като 2G-то премине в нейни ръце :)

Публикувано

Добра е , но ще се възползвам само от някои работи от нея , ако може :rolleyes:

Публикувано
  • Автор
Браво The Shaman,много добре направено :clap: Нежната част от потребителите ще я оценат :rolleyes:

P.S Даже вече дъщерята си я заплю :lol: След като 2G-то премине в нейни ръце :Wink:

E ти пък нежната част... :) Аз съм си с нея. Ако визираш цветята по тапетите, те са типични за сърф културата, затова са и там... Правил съм я за себе си, но няма лошо да се хареса и на нежните създания около нас естествено :mrgreen:

п.п. ReCcA, за това съм дал линк. Ползвай каквото искаш.

Публикувано

Не се засягай,темата найстина е хубава :clap: особенно иконките :razz: Но нещо не ме грабва идеята да ми се "зафърфулят" цветенца по-тапета и батерията,ако ще и хипи културата да се завърне :Wink::rolleyes: Но пък е доста подходяща за нежните потребителки на форума.До сега не бяхме помислили за тях.И ти пак си "пионера" в тази насока :)

Публикувано

имам един въпрос

как направи на локскрийна да показва времето и датата на български?

мерси

Публикувано
  • Автор

Само съм го вградил в темата. Всичко останало е прекрасно обяснено от mupo тук: viewtopic.php?f=21&t=957

Добавени са още 10 икони:

Свали

rrrra.jpg

Редактирано от Grievous

Публикувано

мерси оправих се

аз имам точно тази тема за която става въпрос

но не бях влизал скоро - логин проблем

и сега забелязах, че датата и времето го има вече и на бг та директно писах тук :cool:

Публикувано

Браво, Shaman ! Темата е супер ! :cool:

Публикувано

темата е супер

ще се ослушваме за още икони, че mjoi и italk ми седат като харизани а ги ползвам много

Публикувано
  • Автор

Ето например, но не съм ги използвал и въображението ми е ограничено само в тeхните оригинални лога :mrgreen:

italk.pngmjoi.png

Публикувано

благодаря, много ми допада темата

Публикувано

Надявам се да приемаш малко конструквина критика.

Ако направиш иконките в Settings.app като тези на SpringBoard-a дали няма да е по-добре? Иначе много претрупана ми се вижда, аз нали си падам по изчистеничкото и семплото :)

PageIndicator-ите нещо не ми се връзват с темата (може би самия цвят). За мен батерията като че ли не е част от самата тема, картинките в Weather.app и лентата в iPod.app също. Някак си ми се струва не върви на лъскави икони, матирани елементи (лентата в iPod.app). Иначе основата на иконките е добра, а и така лесно се правят много иконки - една и съща основа и само копираш основния елемент от оригиналната иконка на приложението или друг подобен :)

За mjoy може да използваш моята идея

2u4tyso.png

Публикувано
  • Автор

Прав си за иконите в Settings.app и Weather.app... Първоначалната идея на темата беше коренно различна и иконите в тези приложения останаха старите. Имаше много тапети с момичета и други икони на SpringBoard-a, но се отказах от някои неща с времето. Ще поработим и върху тях разбира се. Ичаче критика и идеи търпя винаги и по всяко време. Така се учи човек :mrgreen:

Публикувано

Ето още една критика :mrgreen: Защо се отказа от идеята с момичетата :) Да вземеш и да се върнеш към първоначалния замисъл.А именно нещо по-така :eek: идеята с момичетата ми допадна :redface: :Wink:

p.s То и Аз мога да си направя тема с Гърли,ама има проблем :eek: Много ми трепери мишката :lol::lol::):biggrin::Wink:

Публикувано
  • Автор

eeeeevhm.jpg

Свали

mcallshow.png

MCallShow

Редактирано от Grievous

Публикувано

Шамане реших да взема туй-онуй от твоята тема и попаднах на WiFi и Wallpaper иконите в Settings . WiFi иконата не ми допадна и направих нова , а тази за Wallpaper се различаваше от другите и направих една .

d0cf6ec24d287672.png128aa6e1deb5c544.png

Надявам се да са ти харесали и да ги използваш . Моля те постни коментар , защото за пръв път се занимавам аз да правя собствени икони и се вълнувам :mrgreen:

п.п разработвам икони за Carrier и Fetch New Data

Публикувано
  • Автор

Естествено, че ми харесват и по съвета на mupo, смятах да ги подменя всичките там... Та може и там да попаднат. :D

Публикувано

ОК :D

Приемам и други мнения , за да знам какво да правя за в бъдеще :D

Публикувано

Не можах да измисле какви трябва да са иконките на Carrier и Fech New Data , затова изходих от оригиналние :

Carrier : От слушалка ~> телефон 39532fc1fceb880b.png

Fech New Data : От циферблат ~> часовник 8f307ddebfbf7998.png

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Целия набор икони за сега плюс десетина нови:

Свали

aaaaaabey.th.jpg

Редактирано от Grievous

Публикувано

Не разбрах какво стана с идеята за това темата да е за дамите.

Редактирано от Grievous

Публикувано
  • Автор

Ами темата си я ползвам аз. Ако някой иска може да си я пригоди. Може и да помогнем. :mrgreen:

Публикувано

С какьв едитор мога да си направя такива иконки?Проблема е там че няма иконки за MUSIC и VIDEOS,докато друте са си заместени

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.