Публикувано Юни 9, 200916 гд От известно време се занимавам с една собствена тема и я нарекох iSummer 1.0 просто заради сезона в който се намираме. Смея да твърдя, чо 95% е авторска и се надявам да се хареса все на някой :mrgreen: Като казвам авторска, визирам иконите без бакграунда, батерията, статус иконите, тапетите и др. Това са иконите за момента! Добавени са още 10 икони: mjoi------ italk MCallShow 29.06.09 Целия набор икони за сега плюс десетина нови: 05.07.09 Ето някои подобрения. Направих индикатора на мрежата и съответно направих и батерията зелена на тъмния фон. Смених иконите в Сетингс по препоръка на Миро. Азбучните ленти (сините между различните дни и имена) в Сидия и Контактите също са правени... Има някои нови икони... 06.07.09 Преработих сигнал бара и направих нова батерия... Има и нови изкачащи прозорци Ето скин за SBSetings: Нови плъзгачи: To Be Continued Редактирано Февруари 14, 201016 гд от Grievous
Публикувано Юни 10, 200916 гд Браво The Shaman,много добре направено :clap: Нежната част от потребителите ще я оценат P.S Даже вече дъщерята си я заплю След като 2G-то премине в нейни ръце
Публикувано Юни 10, 200916 гд Автор Браво The Shaman,много добре направено :clap: Нежната част от потребителите ще я оценат P.S Даже вече дъщерята си я заплю След като 2G-то премине в нейни ръце E ти пък нежната част... Аз съм си с нея. Ако визираш цветята по тапетите, те са типични за сърф културата, затова са и там... Правил съм я за себе си, но няма лошо да се хареса и на нежните създания около нас естествено :mrgreen: п.п. ReCcA, за това съм дал линк. Ползвай каквото искаш.
Публикувано Юни 10, 200916 гд Не се засягай,темата найстина е хубава :clap: особенно иконките :razz: Но нещо не ме грабва идеята да ми се "зафърфулят" цветенца по-тапета и батерията,ако ще и хипи културата да се завърне Но пък е доста подходяща за нежните потребителки на форума.До сега не бяхме помислили за тях.И ти пак си "пионера" в тази насока
Публикувано Юни 10, 200916 гд имам един въпрос как направи на локскрийна да показва времето и датата на български? мерси
Публикувано Юни 10, 200916 гд Автор Само съм го вградил в темата. Всичко останало е прекрасно обяснено от mupo тук: viewtopic.php?f=21&t=957 Добавени са още 10 икони: Редактирано Февруари 14, 201016 гд от Grievous
Публикувано Юни 10, 200916 гд мерси оправих се аз имам точно тази тема за която става въпрос но не бях влизал скоро - логин проблем и сега забелязах, че датата и времето го има вече и на бг та директно писах тук
Публикувано Юни 11, 200916 гд темата е супер ще се ослушваме за още икони, че mjoi и italk ми седат като харизани а ги ползвам много
Публикувано Юни 12, 200916 гд Автор Ето например, но не съм ги използвал и въображението ми е ограничено само в тeхните оригинални лога :mrgreen:
Публикувано Юни 12, 200916 гд Надявам се да приемаш малко конструквина критика. Ако направиш иконките в Settings.app като тези на SpringBoard-a дали няма да е по-добре? Иначе много претрупана ми се вижда, аз нали си падам по изчистеничкото и семплото PageIndicator-ите нещо не ми се връзват с темата (може би самия цвят). За мен батерията като че ли не е част от самата тема, картинките в Weather.app и лентата в iPod.app също. Някак си ми се струва не върви на лъскави икони, матирани елементи (лентата в iPod.app). Иначе основата на иконките е добра, а и така лесно се правят много иконки - една и съща основа и само копираш основния елемент от оригиналната иконка на приложението или друг подобен За mjoy може да използваш моята идея
Публикувано Юни 12, 200916 гд Автор Прав си за иконите в Settings.app и Weather.app... Първоначалната идея на темата беше коренно различна и иконите в тези приложения останаха старите. Имаше много тапети с момичета и други икони на SpringBoard-a, но се отказах от някои неща с времето. Ще поработим и върху тях разбира се. Ичаче критика и идеи търпя винаги и по всяко време. Така се учи човек :mrgreen:
Публикувано Юни 12, 200916 гд Ето още една критика :mrgreen: Защо се отказа от идеята с момичетата Да вземеш и да се върнеш към първоначалния замисъл.А именно нещо по-така :eek: идеята с момичетата ми допадна :redface: p.s То и Аз мога да си направя тема с Гърли,ама има проблем :eek: Много ми трепери мишката
Публикувано Юни 15, 200916 гд Шамане реших да взема туй-онуй от твоята тема и попаднах на WiFi и Wallpaper иконите в Settings . WiFi иконата не ми допадна и направих нова , а тази за Wallpaper се различаваше от другите и направих една . Надявам се да са ти харесали и да ги използваш . Моля те постни коментар , защото за пръв път се занимавам аз да правя собствени икони и се вълнувам :mrgreen: п.п разработвам икони за Carrier и Fetch New Data
Публикувано Юни 15, 200916 гд Автор Естествено, че ми харесват и по съвета на mupo, смятах да ги подменя всичките там... Та може и там да попаднат.
Публикувано Юни 15, 200916 гд Не можах да измисле какви трябва да са иконките на Carrier и Fech New Data , затова изходих от оригиналние : Carrier : От слушалка ~> телефон Fech New Data : От циферблат ~> часовник
Публикувано Юни 29, 200916 гд Автор Целия набор икони за сега плюс десетина нови: Редактирано Февруари 14, 201016 гд от Grievous
Публикувано Юни 30, 200916 гд Не разбрах какво стана с идеята за това темата да е за дамите. Редактирано Февруари 14, 201016 гд от Grievous
Публикувано Юни 30, 200916 гд Автор Ами темата си я ползвам аз. Ако някой иска може да си я пригоди. Може и да помогнем. :mrgreen:
Публикувано Юли 5, 200916 гд С какьв едитор мога да си направя такива иконки?Проблема е там че няма иконки за MUSIC и VIDEOS,докато друте са си заместени
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.