Публикувано Юли 8, 200916 гд Автор Ето я с абсолютно всички дефаултски икони. Редактирано Февруари 14, 201016 гд от Grievous
Публикувано Юли 11, 200916 гд визирам иконите без бакграунда, батерията, статус иконите, тапетите и др Без тея неща темата не е 95% твоя ами 15% п.п. Присвоих си локскрийн слайдъра - пасна на Matte Nano-то ми. После го открих и в Мактемс (слайдъра).
Публикувано Юли 11, 200916 гд Автор Слайдера не е мой естествено. Дал съм го в темата "кой коя ползва" преди доста време. Не е моя и основата на иконите както споменах... Това са 15% Другото съм го барнал с ръчичка....Не съм ги рисувал, но все пак Щото ако изключим и сорс картинките, които съм ползвал, няма и 15% да останат. Толкова мога :mrgreen:
Публикувано Юли 12, 200916 гд Автор Пффф Току що ми писаха... Естествено със забележка, че темата е "сглобена" и от други... Слайдера визираха Sisq0, но след като всичко е он-лайн като темплейт за свободно ползване няма проблем. :mrgreen: Сега правя една, която наистина ще е 95%, като изключим няколко изображения за иконите.
Публикувано Юли 16, 200916 гд @The Shaman Може ли да качиш цялата тема завършена в 4storing примерно, защото от Dox нито 1 линк не ми отваря. Мерси
Публикувано Юли 16, 200916 гд Автор Тя не е много завършена, но заповядай: Има я и в Сидия. Редактирано Февруари 14, 201016 гд от Grievous
Публикувано Август 1, 200916 гд Дека се слагат,че вчера това тьрсих а не го намерих EDIT:намерих Неможах да намеря новия font за плеьра като download
Публикувано Август 1, 200916 гд Автор Неможах да намеря новия font за плеьра като download Какъв фонт?
Публикувано Август 1, 200916 гд Може ли да ми направиш: bottombarknobgray-от новия който сега го направи, само че отвътре да е запълнено с ето такъв тип шарка: И още един вариант както е с новата шарка една бяла ябълка вътре, както и без шарката пак такъв слайдер Мерси Редактирано Февруари 14, 201016 гд от Grievous
Публикувано Август 1, 200916 гд Да точно това обаче тая бяла сянка дето е до половината да я няма И един вариант с твойто новото без тая шарка,с ябьлката вьтре
Публикувано Август 1, 200916 гд Автор Доста често си променяш поста и май ги правя тея на вятъра?!? Първо стават, искаш друго и докато го правя първите вече не стават ?!
Публикувано Август 1, 200916 гд Тези са добре,няма да те претеснявам засега.Неги правиш на вятьр разбирасе.Благодаря ти много
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.