Публикувано Август 17, 200916 гд Много ми е странно защо няма икона за backgrounder? Само аз ли го използвам? П.П. Иначе темата е велика Браво!
Публикувано Август 17, 200916 гд Какъв е смисъла от икона за Backgrounder? Правиш си настройките и я скриваш. А и вероятно я ползваш ти и още десетина потребители които сте все още на 2.х, тъй като мисля не работи под 3.х
Публикувано Август 17, 200916 гд The Shaman много добра тема забелязах, че липсват няколко иконки в сетинг едната е дефолтна за Messages, а другите са за Clock Hide, LockInfo, iKeyEx и не можах да сваля темата за SBS в докс-а ми казва на всички линкове че са несъществуващи фаилове
Публикувано Август 17, 200916 гд Автор Clock Hide, LockInfo, iKeyEx са ти в сетингс?! Какви икони? За Messages има. Темата за SBSetings както и iSummer 2.0, можеш да свалиш директно от Cydia.
Публикувано Август 17, 200916 гд Автор Ето слагаш я в iSummer 2.0Bundlescom.apple.Preferences За другите не съм направил и даже не съм разгледал още каде им е мястото и дали въобще могат да се заменят. Ще се заема.
Публикувано Август 17, 200916 гд Благодаря направих невероятна комбинация от твойта и мойта тема, ама има още какво да се пипне
Публикувано Август 18, 200916 гд Какъв е смисъла от икона за Backgrounder? Правиш си настройките и я скриваш.А и вероятно я ползваш ти и още десетина потребители които сте все още на 2.х, тъй като мисля не работи под 3.х Е как да не работи под 3.x, аз я имам и си работи. Като задържа home бутона и ми прави Backgrounding enable.
Публикувано Август 18, 200916 гд Добре де, защо приемаш, че съм го казал със 100% сигурност, като от думите ми личи, че съм предположил. Няма нужда да ми отговаряш в темата!
Публикувано Януари 20, 201016 гд Темата е супер - може ли да даде някой нов линк за дърпане, че ни един не бачка - мерси
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.