Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Видео Урок: Как да направим рингтон, използвайки iTunes

Featured Replies

Публикувано

Adamov днес е рожденник и едва ли е в състояние дори и да се появи тук, да ти се обяснява!

А ти прочети внимателно съобщението ми!

• Отговори 116
  • Прегледа 77.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Сваляш си рингтон от: http://www.zedge.net/ringtones/3192/apple-iphone-3g-s-ringtones/ Има хиляди рингчета във формат за вашият iPhone. Отваряш iFunBox и ги мяташ в Library/Ringtones ( тук са ти и

• Control Panel -> Folder Options -> View -> "Hide extentions of known file types" - махаш отметката на тази опция и преименуваш разширението.

• Switch Sound File Converter е програмата. Приложението е Free. Конвертираш в .aiff формат. На готовия продукт променяш разширението от .aiff на .caf

Публикувано

И не само...

Преди всичко – ТОВА !!!!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

И аз искам да изкажа благодарност за темата, а съответно и да помоля за помощ!

Прочетох я много внимателно и все достигам до проблема с десния бутон и "Create AAC version". Изпълних указанията и дори си инсталирах по-стара версия на iTunes, ама нищо! ;)

Преди време всичко си беше ок и нещата се получаваха, но след един ъпдейт на iTunes... Прецаках се!

Моля, дайте съвет!

Публикувано
  • Автор

Ами нещата след ъпдейта са се прецакали защото опцийката е преместена. След като си направиш всичко и ти остава да цъкнеш бутона за конвертиране, отиди на падащото меню Advanced и от там избери Create AAC Version и си готов :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
Mupo много ти благодаря, че без твоя съвет незнам как щях да го приеменувам :D

Моят проблем е същият,но ако може кажи как да го оправя при положение,че съм с Vista и е на БГ?!?

Публикувано
Моят проблем е същият,но ако може кажи как да го оправя при положение,че съм с Vista и е на БГ?!?

Благодаря ви,но аз малко след като пуснах въпроса си се порових в pc-то и успях да оправя проблема,но новият ми въпрос е само по 1 рингтон ли мога да имам на телефона,защото като се опитам да кача повече от 1 не става?

Публикувано

Освен в ПС–то, порови и почети повечко във форума... Отговорът е– не, не само един.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте! Проблемът ми е следния: След като преименувам файла на m4r и кликна два пъти върху него, той се връща в library и не иска да "отиде"в ringtones, не иска и да се копира. Имам Macbook и работи с Mac OS X version 10.5.6.

Имам същия проблем, някой да има решение за това. Със Macbook 10.6.4 съм. Благодаря предварително и Поздрави на всички.

Публикувано

Копирай го от лайбрърито на дашборд-а, там го преименувай и тогава го отвори.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Ако пък искате да имате рингтон без да е ограничен на 30 секунди правите същите стъпки по-горе.

Разликата е, че единствено конвертирате файла в ACC без да слагате ограничение на времето, след което отново сменяте файла на *.m4r.

След което влизате в Ifunbox и от там го добавяте при рингтоните. Така без проблем можете да си слагате за мелодия цяла песен ;)

Публикувано

Благодаря ти ! Сега файла се прехвърли в рингтонес но не се прехвърля на телефона . Моля се съдействие ....

Публикувано

Влез в името на телефона си и от горното меню на Рингтонове. Там му дай отметка и после аплай.

Публикувано

Всичко е наред !!! Мерси на всички и весела нова година!!!!!!!!!!!!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте не успях да намеря подобен на моят проблем в темата

Правя всичко показано във видеото : показва ми рингтона в подразделението към телефона и към Library в iTunes , всичко съм отметнал и си се sync-va , но на самият телефон няма никакви прехфарлени рингтонове след syncvatene

П.С : преди си ги правех така рингтоновете и всичко беше 6 , но след като един познат ми качи "iGO" безплатна навигация и от тогава не мога да имам рингтонове за да я нагласи човаркаше нещо из Cydia, иначе през iTunes ми покозва че всичко е точно и има syncnati рингтонове

Публикувано

Сваляш си рингтон от:

http://www.zedge.net/ringtones/3192/apple-iphone-3g-s-ringtones/

Има хиляди рингчета във формат за вашият iPhone.

Отваряш iFunBox и ги мяташ в Library/Ringtones ( тук са ти и оригиналните рингтонове).

Какво толкова сложно има?

Публикувано

Направих си няколко рингтончета,но когато ги синхронизирам в телефона не се появяват всички.Същото става когато синхронизирам и клипове.Някой има ли идея защо е така?

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте! Вижте сега, всичко е ок, вече е в телефона, но как мога да го използвам за рингтон на телефона. Все още не съм го джейлбрейквал.

Публикувано

Settings/Sound/Ringtone и си избираш коя мелодия да ти звъни.

П.П. Не е мужно да имаш Джейл!

Редактирано от KurtiMakarov

Публикувано

Някой май не си е чел даже ръководството за употреба...

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

От къде да сваля iTunes който е като урока? Защото свалих някакъв, но не е такъв?

Публикувано

Каква е разликата според теб?

Публикувано

Няма някоИ опции от урока

Редактирано от Alxx®

Публикувано

Хайде бе!? Структурата на менютата не е променяна от години, само са добавяни екстри.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Много полезно ! Благодаря ;)

Публикувано
  • Автор

Аз благодаря, че го намирате за полезно :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.