Публикувано Октомври 3, 201015 гд Попадна ми невероятното безплатно приложение Flipboard за iPad ( вероятно сте го видели в iTunes ). Всъщност става въпрос за разглеждане на вашия Facebook, Twitter и др. блогове като списание. Има възможност да се добавят всякакви twitter акаунти ( дори самия bgIphone, ако имаше twitter с най-новите / най-интересните post-ове във форума - идея ) може да излизат в интерактивното ви списание. Страшно красиво, удобно и шашкащо за останалите хора. Прилагам и малко снимки.
Публикувано Октомври 3, 201015 гд Много интересно изглежда, някак си ми наподобява интерфейса на Windows Mobile 7. Жалко, че нямам iPad.
Публикувано Юни 17, 201114 гд Програмата е супер, но имам един въпрос. Как си добавил форума ? След като го добавих от фейсбук ми дава само някакви стари теми на първите страници а не най-новите.
Публикувано Юни 17, 201114 гд Има възможност да се добавят всякакви twitter акаунти ( дори самия bgIphone, ако имаше twitter с най-новите / най-интересните post-ове във форума - идея ) може да излизат в интерактивното ви списание.
Публикувано Декември 19, 201114 гд Вече можете да добавяте и всякакви рсс-и И може би най-големия ъпдайт програмата е налична за айфон. Можете да си създавате акаунт който да синхронизира програма на всички ваши иустройства.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.