Публикувано Октомври 6, 201015 гд 10x to iDWANEO-Team Category: Games Oct 04, 2010 Version: 1.0.0 440 MB Seller: Gameloft S.A. © 2010 Gameloft. All Rights Reserved. Gameloft and the Gameloft logo are trademarks of Gameloft in the U.S. and/or other countries. LANGUAGES: English, Chinese, French, German, Italian, Japanese, Korean, Spanish REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iPhone OS 3.1.2 or later
Публикувано Октомври 7, 201015 гд Здравейте да ви попитам тази игра дали ще тръгне на IPHONE 3G версия на софтуера 3.0 ???
Публикувано Октомври 7, 201015 гд Първото мнение е достатъчно изчерпателно! REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iPhone OS 3.1.2 or later
Публикувано Октомври 8, 201015 гд Имам следния проблем: Тегля играта от докс и , когато я синквам от аитюнс ми изписва ,че нямам достатъчно място а имам 955мб , а играт иска по малко от половината .Ако някой може да помогне , ще съм му много благодарен . Мерси предварително :)
Публикувано Февруари 21, 201115 гд "The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later." Само при мен ли е така?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.