Публикувано Април 12, 201015 гд Досега не съм намерил програма с по-точна прогноза от тази в www.weather.bg Edit : Намерих още по-подробна прогноза на http://www.meteo.bg/ Редактирано Юни 8, 201015 гд от d3s7r0y3r
Публикувано Април 14, 201114 гд Celsius - Weather & Temperature on your Home Screen * Програмката добавя бадж, трябва да са включени известията, който показва колко градуса е за даденото населено място. Добрата й черта е, че не е задължително влизането в програмата и може да се използва като един вид "widget" . Програмата има и своя еквивалент за температурите по Фаренхайт *Безплатна версия може да се намери в Installous
Публикувано Април 21, 201114 гд Специално за метеорологична прогноза ползвам: http://www.theweatherapp.com. Има много, но тази съм я засякъл като най-успешно прогнозираща.
Публикувано Юни 16, 201114 гд Може би програмата с най-точни прогнози е Gis Meteo Lite. Информацията е от gismeteo.ru. Има я free в App Store-a.
Публикувано Юли 14, 201114 гд Аз също си дръпнах ъпдейта и ми хареса, Мерси Grievous за препоръката (на събирането на Айфонистите ми е предложи)
Публикувано Август 20, 201114 гд Да, сега е ок. Кофти, че чартовете могат да се шерват само през Туитър.
Публикувано Февруари 5, 201214 гд Не знам дали ще е по добре да пусна нова тема или да питам в тази. Защо Weather.app дава едни градуси а прогнозата от Yahoo дава съвсем различни и то с тазлика 5-7 градуса. Моля ако не е за тук темата, админите да я преместят заедно с моите извинения.
Публикувано Февруари 5, 201214 гд Някъде бях писал, май в темата за уедър айкън: зависи от коя метеостанция дърпа данни в момента. По принцип уедър ап(която се захранва от яху ), поддържа обновяване на данни от общо осем метеостанции за всеки отделен град.
Публикувано Февруари 6, 201214 гд Добре е това. Но защо времето на htc weather widget, на който съм му задал града ръчно и на вградения който пак ръчно му е зададен толкова се рязличават. И на двете места не мога да си избера от коя станция да ми казва времето. Кофти работа, не че е болка но дразни.
Публикувано Февруари 6, 201214 гд Аз ползвам физ уедър и си избирам к'вот ме кефи Е, вярно, няма го на локскрийна ама не ми пука. Слайдерът няма да ми причини тендовагинит все пак
Публикувано Февруари 6, 201214 гд Правиш си един шот за седмицата и го слагаш за тапет на лока и си готов
Публикувано Декември 15, 201213 гд Fizz Weather 2.5 What's new:* iPhone 5 support * Dew-point added * Minor bug fixes
Публикувано Декември 16, 201213 гд За мен най-доброто и най-адекватно време е от Sinoptik. Отваряте през сафари сайта sinoptik.bg и му давате Add to Home Screen и сте готови. Вече ви е на един клик разстояние.
Публикувано Февруари 18, 201313 гд да попитам, какво (приложение) за време да сложа за да открива и малките градове в България?
Публикувано Февруари 19, 201313 гд Aз ползвам Weather 2X - пробвай ако има твоя град (доста изчистена и приятна на външен вид). Редактирано Февруари 19, 201313 гд от mariankata
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.