Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Greenpois0n Jailbreak за iOS 4.1 - 4.2.1

Featured Replies

Публикувано

Ако всичко си работи нормално,какъв е смисъла да правиш джейл на ново?Можеш да сложиш RC6 върху сегашния.

• Отговори 181
  • Прегледа 78.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Преди малко беше пуснат новия инструмент за джейлбрейк за iPhone, iPad и iPod touch на фърмуер 4.1. (iOS 3.22 за iPad ) от Chronic Dev-Team. Програмата използва експлойта на Геохот. http://www.greenp

• Аз да те питам , ти колко пари им дари , та им държиш сметка ?

• Излезе GreenPois0n RC5_b2 за windows Цък.

Добавени снимки

Публикувано

Ако някой има успех при джейлбрейк на Ipad с 4.2.1 моля да сподели.

Публикувано

Без проблем няколко броя ;) Работи идеално.

Публикувано

А при мен излезе проблем. Днес ми дойде 4ката ФО 3.10.01 Направих джейла и след като се опитах да инсталирам Сидията от лоудъра стана гафа. Сидия се инсталира, телефона се резтартира. Влязох в нея и тя започна да качва някакви фаилове( непомня какво точно пишеше) И както зареждаше вразката с нета се разпадна и до там. Излязох, опитах се да затворя сидията от мултитаска, обаче нереагира. Направих рестарт и като трагна телефона, ми бяха останали 3 икони в телефона :) . Направих рестор, и сега се чудя каде сгреших и дали да пробвам пак?

Публикувано

Пробвай естествено.

Публикувано

Здравейте!

Нов съм във форума.Не ми е много ясно за какво става въпрос!Но четене му е майката!

Много време се чудех дали да го джейлвам или не, но взех решение да го джейлна!

Значи направих всичко, което пише!И мисля, че стана от 1-вия път!Пуснах го в ДФУ след това инсталирах отровата.След това от loader-a Cydia-та.

Само това ли е???Дано не съм объркал нещо!

П.П.Понеже не са ми ясни някои неща, ще попитам накуп:

Сега мога ли да свалям от App store или не?

iTunes мога ли да го синхронизирам и да го ползвам,да спра ли ъпдейта, има ли нещо по-специфично?

МНОГО, АМА МНОГО Ви БЛАГОДАРЯ!

Редактирано от V304JOR

Публикувано
Публикувано

След втория опит стана, и мисля че се сетих какво оплесках. Микро сима ми не беше активиран защото изчаквах да ми суапнат картите. Сигурно от това даде грешката.

Публикувано

Излязъл е GreenPois0n RC6.1 който преодолява защитата на Apple която засича, че устройството е jailbreak-нато и не позволява отварянето на приложението iBooks и съответно четенето на книги от него, дори и да сте ги закупели преди това. RC6.1 поправя и проблема при Wi-Fi на AppleTV 2.

Линкове за новата версия има на сайта на GreenPoison, както и в първия пост от темата.

Публикувано

Баси, дори не бях забелязал, че iBooks не работи.... толкова го използвам явно :)

@mupo, а става ли да се пердаши направо върху RC5 b4? Честно казано съм много хепи от джейла, нищо друго не ми прави проблеми, а не ми се прави рестор, но е приятно да знаеш, че наистина ВСИЧКО работи ;)

Редактирано от stf007

Публикувано

Според Chronic Dev няма проблем да се пусне RC6.1 върху RC6. А аз предполагам, че няма да има проблем и да се пусне върху RC5b4, но не мога да гарантирам.

Публикувано

Честно казано аз съм с първия релийз на грийн пойзън и нямам грижи с iBooks! Да не ме сметнете за щтраус пак, но... Или проблема се е появил в по късните релийзи?

Публикувано

Шаманчо... верно не работи на тези книги, които Неол е казал... и на мен ми го отваряше ама iTunes-ките не може, но те и не ми трябват и мисля да си остана още с първия Green както Шамана... ;)

Публикувано

Именно! Просто никога не съм слагал такива:)

Публикувано

В cydia има ebook fix ,оправя нещата .

Публикувано

Аз съм с 3GS fw 4.2.1 custom джейла с GreenPois0n RC5 като получа смс и ми влиза в сеифмод само тва мие проблема за сега можели савет

Публикувано

Ако имаш Delivery SMS го махни.Или подобна програма.

Публикувано
:mellow: mobile Log дали спада кам тези програми Delivery SMS ниамам
Публикувано

MobileLog, при мен не работи на 4.2.1.

Публикувано

Махни го и ще разбереш!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

БЛАГОДАРНОСТИ на форума IPhone 4 с FW 4.2.1 m 03.10.01 ФЗ и описания метод с greenpois0n е джеилнат и работи перфектно.

Публикувано

Здравейте, имам проблем. С iphone 4 съм ФЗ, os 4.2.1 и BB 3.10.01. След джейлване с отровата се появява черпчето но след като стартира влиза в режима който ми показва че телефона ми не е джейлнат и ми дава възможноста само да набирам 112. Пробвах няколко пъти с отровата но ...... С bootloader 2.8 съм. Помощ!?!

Публикувано

Видя ли поста над твоя ? Той по какво ли се отличава ?!?!?!?blink.gif

Публикувано

Да, благодаря ти прочетох го. Но моят също го чета, което означава че моят проблем все още си остава. Пояснявам - направих всичко както е описано във форума. Благодарности за този форум. Но нещо не се получава с джейлването. При джейлването се появява бял екран, след това се изписват много неща на екрана и когато приключи се появява черепчето на отровата във форма на ябълката. Накрая се рестартира и пак се появява ябълката и черепчето след което ми се появява кабела на епъл и ми изписва да поставя картата и ми дава възможност само за спешни обаждания. Това го прави за десети път. И сега какво ?

Публикувано

Благодаря,

аз искам да го джейлна. А отключване до колкото разбеах все още няма. А колкото до карта на оператора, по принцип тел. е от Англия но като му сложа О2 карта не реагира?! А като го проверя с "f0recast" ми исписва като моде MC6... ?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.