Публикувано Юни 16, 200916 гд Virtual Zippo Lighter Category : Lifestyle Released Oct 28 2008 Seller : Barry Gear Version : 1.1 Size : 5.8 MB [youtube:2ufywyex]http://www.youtube.com/watch?v=f9he73gptec&feature=related[/youtube:2ufywyex] Безплатна в iTunes Ако на някой не му хареса иконката - (изглежда по-добре на телефона)
Публикувано Юни 18, 200916 гд Не съм го препълнил определено, но няма значение, писва доста бързо поне при мен де.
Публикувано Юни 18, 200916 гд Автор Е , според мен не е за по цял де ръчкане , а подобно на iBeer , като си с приятели да си направите малко шоу
Публикувано Юни 30, 200916 гд Има нова версия и интересното там е, че при духане срещу телефона и по-точно в микрофона, пламъка мърда .
Публикувано Юни 30, 200916 гд Автор Няма нова версия . Поне iTunes така мисли цък . Това с пламъка го има във видеото , но няма кой да гледа EDIT : Да , явно точно това видо го няма , чудех се да ли да сложа другото , на което го имаше , но там презентираше един много "откачен" идиот и решх да ви го спестя
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.