Публикувано Август 18, 200916 гд Сложи си в /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist <key>Kernel Flags</key> <string>arch=x86_64</string>
Публикувано Август 18, 200916 гд Аз знам, че принципно е така, но при последния GM релийз се оказа офи-то е друго П.П. някъде някой каза уж че било... ама знае ли се деа..
Публикувано Август 18, 200916 гд Защо не изчакате още седмица две .. изобщо се чудя как не ви мързи да преинсталирате толкова всеки нов релийз .. аз моя съм си го настроил перфектно и не ми се мисля,колко ще се занимавам да си настроя всичко както ми е било на Леопарда
Публикувано Август 21, 200916 гд http://store.apple.com/uk/product/MC204Z/A Ето го от 28ми по кината дето се вика нее. от 28ми го продават в епъл сторе Англия
Публикувано Август 24, 200916 гд apple store е обновен от днес snow leopard е в продажби от 28 официално
Публикувано Август 24, 200916 гд И диска с тигърчето, дето един куп всезнаещи обясняваха че е монтаж, се оказа истински.
Публикувано Август 24, 200916 гд дайте сега идеи как да си го купиме официално за 40 лева не си струва да крадеме софта на APPLE това си е една салата и една ракия горе долу
Публикувано Август 24, 200916 гд Ами поръчай си го онлайн. Аз имам Мак купен след 8 юни и ще ми излезе около 14лв. С други думи, само доставката плащаш.
Публикувано Август 24, 200916 гд Я стига бе знаете в БГ кога ще дойде 2-3 месеца ще пътува Така че торент + си го платете пък като дойде. м/у другото за различните машини различно ДВД ли е? Ей голям ташак това Ако си изгубиш диска с леопарда ти искат 50$ и на горе $ за да ти направят копие на това което е твое А сега копието ти е 9$ или 29$
Публикувано Август 26, 200916 гд сега звъннах в bbs тези хора са по некемпетентни от най големия циган на женския пазар първо не били чували че ще излиза снежен леопард после не било ясно за европа дали ще излезе после цената за европа не я знаели ... /29 евро е из европа/ и да съм се обадел след 2 или 3 седмици :shock: :shock: :steamingears:
Публикувано Август 26, 200916 гд Решението е или да покараме малко с нелицензирана версия, или просто да изчакаме. Дори имаше някаква клауза в User License Agreement-а, където пише, че стига да не се използва за комерсиални цели, законно е да се употребява нелицензирано копие. Това е така, защото част от софтуера се плаща със самия Мак. Отново обаче се чувствам невероятно тъпо, че живея в Абсурдистан. БТВ, какво е мнението ви за дизайна на носителя? На мен откровено не ми допада.
Публикувано Август 26, 200916 гд сега звъннах в bbsтези хора са по некемпетентни от най големия циган на женския пазар първо не били чували че ще излиза снежен леопард после не било ясно за европа дали ще излезе после цената за европа не я знаели ... /29 евро е из европа/ и да съм се обадел след 2 или 3 седмици :shock: :shock: :steamingears: Пробвай тук.
Публикувано Август 26, 200916 гд Ако имаш предвид да вървят, използвайки продукти като Parallels, CrossOver, VMWare и други, то да ще вървят. И BootCamp си го има.
Публикувано Август 26, 200916 гд Ами поръчай си го онлайн. Аз имам Мак купен след 8 юни и ще ми излезе около 14лв. С други думи, само доставката плащаш. Аз лично не успях да го поръчам онлайн, като избера Bulgaria и ми казва, че въпросния продукт не може да бъде доставен на посоченият адрес (пробвах в няколко онлайн магазина, вкл. amazon). Моля те, посочи откъде успя да го поръчаш, мисля да се възползвам. PS: Не става, може би защото искам ъпгрейд/а за 29, а не Full Retail Box/a.
Публикувано Август 26, 200916 гд Току що намерих едно място, откъдето съм пазарил няколко пъти: От http://eshop.macsales.com/item/Apple/MC223ZA/ няма проблем да се поръча, само искат малко повече за USPS/а от нормалното
Публикувано Август 26, 200916 гд сега звъннах в bbsтези хора са по некемпетентни от най големия циган на женския пазар първо не били чували че ще излиза снежен леопард после не било ясно за европа дали ще излезе после цената за европа не я знаели ... /29 евро е из европа/ и да съм се обадел след 2 или 3 седмици :shock: :shock: :steamingears: Пробвай тук. същото нищо не знаят
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.