Публикувано Юни 17, 200916 гд Здравейте, тъй като днес излиза 3.0 искам да попитам кое ще бъде по-удачното да направя Update или Restore на телефона.Имам 3G от Глобул тъй че не се притеснявам за отключване.Телефона е jailbrake но на него имам доста безплатен софтуер от апстора, като най-много се притеснявам да не загубя книгите който съм качил в Stanza. Спорен ден на всички!
Публикувано Юни 17, 200916 гд То е ясно, че ще е ъпдейт, интересното е как стои въпроса с достъпа до файловата система, ясно, че няма да е проблем, но въпроса е кога и от там пача за безплатните приложения и etc.
Публикувано Юни 17, 200916 гд Мисля че всички се нетърпеливи за момента ОС 3.0!!! Ако знаете от 20.00часа съм пред ПСто защото чакам някаква информация за тази нова версия
Публикувано Юни 17, 200916 гд Автор Здравейте отново , Направих рестор на телефона със софт 3.0 и след това рестор от последният бакъп . Всичко мина гладко безплатните аппс са обратно на телефона и всичко е ок
Публикувано Юни 17, 200916 гд Може ли малко повечко подробности, да навлезеш в детайли... Минал си всичко без Джейлбрейк, ли? И всичко работи Апликациите и ГСМто...!?
Публикувано Юни 17, 200916 гд Автор Ами да, вързах тела към iTunes намери че има ъпдейт, но аз дадох ресторе. След даунлоада и инсталацията телефона се активира и ме попита дали искам да върна бакъп-а. След около час ресторване на бакъп-а всички безплатни приложения които имах си работят нормално.
Публикувано Юни 17, 200916 гд Браво, открил си топлата вода, само дето не е трябвало да връщаш backup-a, че се сбозяват нещата, но ти си знаеш Сега само чакаш jailbreak и т.н.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате