Публикувано Ноември 4, 201213 гд Ако вече имаш снимка, ще има и Delete. Ако нямаш, не знам какво искаш да махаш?! Поне при мен е така
Публикувано Ноември 4, 201213 гд Аз съм с 5.0.1 и при мен липсва Delete Photo. Има само Take Photo и Choose Photo. Може би наистина е от версията. Остава ти да замениш снимката с някоя неотрална.
Публикувано Декември 21, 201213 гд Спокойно мога да му го сложа отзад на тоя Game Center! Половината игри не са актуализирани и въпреки, че присъства някакъв приличен high-score, програмата отчита някакви смешни резултати и показва тях. Някои игри даже са never played. Те и без това го хакват както си искат, някои игри дето правиш примерно 10 000 с голям зор, първия е с милиарди точки! Редактирано Декември 21, 201213 гд от BardoSore
Публикувано Януари 13, 201313 гд Повтарям се но, изключително тъпо и демотивиращо е да видиш как на игра, която да кажем горната граница е около 20 000 точки като рекорд, първия в персоналната й класация в GC да е с милиарди точки. Няма ли Apple да направят нещо по въпроса?
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Ниакой играе ли "soctics league" много зарибителна игричка-има седмични класирания и класиране по националности... Играта може да се цъка онлайн и през 3дж ,някой ако иска да вратнем едно мачле да пише...
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Едно въпросче имам ,като поканя някой познат от гейм центъра на цакаме някоя игра той получава поканата но не виждам от къде дирекно да се присъедини кам играта с мен и се налага да се надявам на случаен принцим да ни пусне да играем един срещу друг-та има ли начин да се включи към играта
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.