Публикувано Април 7, 201313 гд i_tonyy съм аз и играя runner-based игри като Temple Run, Subway Surf, Pitfall! Пращайте ми покани
Публикувано Юни 23, 201312 гд Първо ми подобрете рекорда на Can Knockdown и тогава ще цъкнем нещо друго.
Публикувано Юли 6, 201411 гд Не намерих друга тема за покани за игри. Някой ако играе Monster Hunter да пише и да ги трепеме, като се намери време. Редактирано Юли 6, 201411 гд от iPhoneman
Публикувано Септември 27, 201411 гд Искам да подновя тази тема.Има ли хора,които играят игри във форума.Тук сме голямо общество и можем да си правим всякакви състезания,мултиплейъри и т.н.Всеки който има време и желание за някакви игри да пише.
Публикувано Септември 27, 201411 гд Аз имам тези, обаче май никоя не може да се играе в мрежа. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Публикувано Септември 27, 201411 гд Мисля че QuizUp може ,но тя си е тривиа не е точно игра.Идеята ми е да си правим месечни или седмични състезания в нещо.Трябва да видим кюи игри ще са подходящи и ще се харесат на повече хора.Това са моите хубава е идеята да си ги постваме така и ако има хора със сходни интереси да се мачкат Редактирано Септември 27, 201411 гд от Wayward
Публикувано Септември 27, 201411 гд Сега видях, че Head soccer може с Gamecenter. Иначе, може да играем quizup.
Публикувано Декември 11, 201411 гд -=.MrEnderman.=- и тепърва започвам да се занимавам с гейм центъра
Публикувано Март 22, 201610 гд Имам проблем с Game Center, не мога да вляза в приложението. При опит да вляза и приложеноето замръзва, през settings положението е същото. Нямам джейл, проблема го имам от 9.2.1 и при 9.3 си остава. Ще съм благодарен да ми помогнете, че не ми се ресторва. Някои игри не ми се отварят заради този проблем с Game Center-a.
Публикувано Април 1, 201610 гд И при мене се появи подобен проблем мисля, че заради откакто сложих упдейта 9.2 или 9.3 взеха да ми идват проблемите с Game Center. При мене се отваря, но като влезна в некоя игра не ми го показва game centera а пък в настройките на телефона нямам никви проблеми с game centera... Моля ако има проблем с качената снимка да ми кажете да я поправя. Някой има ли идея как да го оправя този бъг ? Мерси Редактирано Април 1, 201610 гд от Continuer
Публикувано Декември 3, 20232 гд За пръв път в играта има реални реклами. Играта рекламира няколко продукта.Sent from my iPad 9 using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.