Публикувано Ноември 16, 201015 гд Аз съм mupo, но не го ползвам (по разбираеми причини) и приемам поканите за приятелство като се видя с някой който има Game Central на устройството си
Публикувано Декември 7, 201015 гд Аз съм capt. Mammoth и тепърва почвам да играя с Гейм центъра, пък да видим как ще потръгне!
Публикувано Декември 8, 201015 гд Аз съм nikoncho или поне така си мисля. Ще проверя довечера като се прибера, но играя единствено на Empire story Да попитам между другото има ли игра от типа на горната но да е офлайн, нещо като цезар която си е за персонален компютър. Ясно ми е че онлайн игрите са за да те карат да плащаш за нещо... но аз съм склонен да си платя 15-20 евро за игра дето да си я играя на таблета без да е нужно да съм онлайн. Благодаря ако има някой по-знаещ да сподели
Публикувано Декември 21, 201015 гд UNKNOWN0068 ... сега какво да правя как се добавят игри ? Не ми казвайте,че трябва да се купуват
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.