Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Въпрос за iPhone в USA и неоторизирани арр-s!?

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, живея в щатско и току що си закупих iPhone 3G 8GB но съм с договор към оригиналния оператор AT&T, който подържа интернета и всички оригинални функции на телефона. Това значи, че телефона не е "jailbrake"-нат, и аз не мога да го направя понеже разбрах, че след това телефона няма да работи с моя оператор! Има ли начин да си качвам апликации (неоторизирани) от форума през iTunes по някакъв спец начин? Вече пробвах по обикновенния и ми изписа че апликациите не са оторизирани от iTunes! :cry:

Благодаря предварително за отговорите!

П.С. Форума е Невероятен!!!

Публикувано

Без jailbrake няма да можеш да правиш нищо от това което искаш. Но мисля че не ти пречи да го направиш и телефона пак ще си работи с твоя оператор, но за по сигурно изчакай и друго мнение.

Публикувано
Публикувано

Само да знаеш, че един път JailBreak и гаранцията ти заминава :Wink:

Публикувано

Не го плаши човека,бе! Ако направиш jailbrake и имаш после хардуерен/гаранционен проблем, преди да го занесеш в apple е задължително да му направиш Restore in iTunes с оригинален firmware за да разкараш jailbreak-a. В противен случай няма да ти признаят гаранцията.

Публикувано
  • Автор

Ами други познати ми казаха, че ако съм го jailbrake-нал и телефона нямало да приеме АТ&Т оператора ми, понеже там али бали... :confused: Също и съм задължен да плащам отделна такса ($30/месец) за неограничен нет и не знам нещо да не се прецака с jailbrake-a после!? Пък и го ъпдейтнах на 3.0 на бързо, което май е пречка за jailbrake... иии и аз не знам к'во става... :Wink: Оплескал ли съм се? :)

Публикувано

Не, просто ще почакаш новия джейлбрейк за 3.0. На тези които те разубеждават им прати поздрави от Арменския поп. Следи темите във форума - решение ще има до дни.

Публикувано
  • Автор

ОК, ще следя! :Wink: Пък и разбрах, че ако се обърка нещо му давам restore от iTunes и сичко си идва по старо му! Мисълта ми сякаш беше да не ме осетят тез тука че ланготя нещо с пирадски работи и да ме секнат нещо, знам ли ги :) Ама ще пробвам като излезе новия! Благодаря за отговорите! :drinkingcheers:

Публикувано

Абе стига глупости вече. Много филми гледаш, а и там явно ви промиват мозъците качествено :) Джейлбрейкът не може да ти навреди по никакъв начин и няма как да те хванат. Друг е въпросът, че е лудост да си купиш Iphone 3G само 2 дни преди да излезе новият модел. А на премъдрите ти приятели им кажи да си гледат работата :) Чети тук и няма да имаш грижи.

Публикувано
  • Автор

Ами то между другото си беше излезнал аз като го взимах ама не знаех че има чак такава разлика (имаш предвид 3GS предполагам) и земах по евтиния, но мисля че не ми е проблем да ида и да го сменя с доплащане. :mad:

Публикувано

Сменяй го веднага. Не е излязъл, утре ще му е премиерата.

Публикувано
  • Автор
Сменяй го веднага. Не е излязъл, утре ще му е премиерата.

Ако говориш за 16GB и 32GB 3GS тука ги има поне от 3 дена, аз като си взимах моя и другите бяха в магазина (Става въпрос за USA) обаче вземах най евтиния без "S", но ще го сменя скоро тогава! :)

Публикувано

Не говори смешки. Имало ги е трънки. Тук не сме идиоти :)

Я виж тук - http://www.apple.com/iphone/buy/

Публикувано
  • Автор
Не говори смешки. Имало ги е трънки. Тук не сме идиоти :)

Я виж тук - http://www.apple.com/iphone/buy/

Е аз точно като копувах моя на 15ти (понеделник) имаха тея 3 модела изложени 8GB 3G за 99$, 16GB 3GS за 199$, и 32GB 3GS за 299$ ! Понеже нямах претенции за много GB си земах най-малкия за 99$ (2г договор), но тогава не бях запознат каква е разликата между двата и че новите били по бързи и т.н. Но не ми е проблем да ида да го сменя с доплащане! Туй че пише че ГС излизат на 19ти, нямам представа кой кого заблуждава! :D

Публикувано

Човече, спри се вече. Това е Епъл, все пак. В деня на премиерата ще има гигантски опашки пред магазините. Когато излезе 3G, предно място на опашката се търгуваше в Ebay по 1000 долара. Никой още не го е виждал този телефон, освен от 1-2 филмчета, изтекли в интернет, които не се знае дали са истински. Не си мисли, че само ти живееш в САЩ, а всички други са малоумни :D Хайде чети вестниците днес или се разходи до някой Епъл стор / АТ&Т да видиш за какво иде реч.

Публикувано
  • Автор

Хех, добре де, аз не се опитвам да ви правя на малоумни, но защо да казвам на черното бяло след като си земах телефона точно от AT&T стора! Разгледах и 3та телефона от сайта http://www.wireless.att.com/iphone/ им преди това (както се вижда има "buy it now" на 3GS-a), но не ми се чакаше за доставка и за това отидох да си го зема направо от стора, и там си бяха и 3та 3G и 3GS модела! Греша ли някъде? :D

Айде няма да се обаждам повече! :smile::)

Публикувано

Наистина недей :D

Публикувано

Да, най-добре. Днес целият свят очаква появата на това, което ти вече си видял преди 3 дни. В АТ&Т телефоните 3GS бяха на pre-order.

Публикувано

Grigson, сигурно си видял макети на новия телефон, много приличат на истински, ама не са. Навремето по витрините на златарските магазини в Бзлгария слагаха модели на бижута, направени от евтина сплав и задължително табелки: "Моделите са изработени от ДУБЛЕ".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.