Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Въпрос за update на firmware ( към 3.0 )

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

искам да попитам имам iPhone 3G с firmware 2.2.1 съответно jailbreak-нат с качени какви ли не неща.

Въпроса ми е :

Мога ли и ако мога как да update-на до 3.0 ( тъй като днес излиза вероятно тези дни ще е навсякъде не само в itunes ) и да си запазя всички приложения ? Качени през cydia или друго яче.

Тъй като вероятно отговора е НЕ въпроса ми е :

как да си направя backup само и единствено на contacts и да си Flush-на целия Iphone да имам само 3.0 празен без никакви неща в него.

Мерси.

Публикувано

Аз вчера минах на 3.0 . Ъпдейтнах си iTunes , дръпнах си фирма от тук , ъпдейтнах с рестор и после само трябваше да sync-на за да ми се качат музиките и картинките . Приложенията не ги качих пак , защото няма още pach mobile installation , но когато джейлна и това ще стане. Ръчен бек ъп(с iFunBox ги метнах на компа) направих само на снимките от Camera Roll , контакти и Notes . Но и аз не минах без грешка - хубаво пиложенията си ги имам на кампа , ами тези от Cydia ? Затова за по-сигурно си направи скрийн шотове на екрана на всички страници , за да знаеш преди какво си имал .

Публикувано

Пич за контактите няма смисъл да ги копираш в компа!Има една програма в App store която е безплатна и е супер яка.Сазва се funambol .Качваш си я на телефона,правиш си акаунт в нета и си сейваш всички контакти с едно натискане!Най хубавото е че ги сейва със снимките (ако си си сложил такива) които са ти на контактите и дори и да ги нямаш в телефона след рестор пак си ти излизат със снимка!

Публикувано

Ми.. , не ми е проблем да метна една папка на компа за 2 сек. , че да търся чак програми .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.