Публикувано Юни 18, 200916 гд Здравейте, Имам следниа проблем от известно време. С мак съм os 10.5.7 и iTunes 8.2, iPhone 3G 16GB OS3.0. iTunes не ме разпознава iPhone-а. Преинсталирах iTunes, като преди това изтрих всичко, дори и AppleMobileDeviceSupport-тите. Пермишъните също съм репарирал. На друг мак телефона се разпознава без проблем. Проверих и 3-те USB порта на мака с други USB устройства и работиат. Вкарах също телефона в DFU mode - тогава iTunes го разпознава и се опитах да ресторна, но след известно време ми дава грешка 1611 и не става по-натам. Има ли някой идея какво да правя по-натам или някакъв съвет. Благодаря предварително, Мишо
Публикувано Юни 18, 200916 гд Автор не, не сам слагал нищо вчера престана да работи след като минах на ос3.0
Публикувано Юни 18, 200916 гд Автор Оправих нещата - направих нов User и iTunes ми разпозна iPhone-а. Но не знам каква беше причината! Благодаря.
Публикувано Юни 23, 200916 гд Имам същия проблем като на колегата с малка разлика-аз в неделя минах на 3.0, до преди 30 мин бачкаше но сега не иска да ми познае телефона.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате