Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPod Nano 5G - проблем с батерията

Featured Replies

Публикувано

Сигурно ще ме санкционирате, за тази тема, но няма към кой друг да се обърна за съвет за продукт на Apple. Значи проблема е следния. Има един iPod Nano 5G, (който вече е спрян от производство, след излизането на новия iPod Nano).. Таа този iPod го дават от apple да издържа 24 часа музика без прекъсване. Ноо.... моя не издържа и 7 часа. Значи, намалил съм осветлението на дисплея до край, всички екстри, като акселерометър съм го изключил да не ми се върти в джоба излишно и да ми точи от батерията... iPod-а има и радио, но ако слушам на радио е още по зле. Там положението е трагично няма и 3 часа... Ползвам го от около 6/7 месеца, до сега не ми беше толкова проблем, защото не ми трябваше над 4/5 часа музика на ден... Сега вече ми трябва и започна да ме дразни как ми пада батерия толкова бързо... А я дават 24 часа от apple... Искам да ви попитам има ли някакъв софтуерен вариант за оправяне? И да ми кажете може ли по серийния номер на iPod-а да се провери, дали има още остатъчна гаранция от Apple. И ако има някакъв оторизиран сервиз на Apple в София да ми кажете. Мерси. ;)

Публикувано

Що санкция? Имаш нужда от помощ.

Софтуерно - рестор :smile:

Да, въвеждаш номера в сайта и получаваш отговор.

Оторизиран сервиз: Кретен(криейтив) сентър.

Неоторизиран:( : PDA Shop на Левски(срещу дюнерите Мимас)

Публикувано
  • Автор

С рестор пробвах няколко пъти и нищо не стана... А тоя "кретен център" дали ще ми признае гаранцията от apple?

П.С. Не те разбрах, как да го проверя iPod-а по сериен номер. Въведох в сайта на apple номера, но ми пише "No results were found. Please try a different search." ..

Публикувано

Гаранцията на под-четата е международна, само че е една год. В кретен център признават, но трябва да пазиш оригиналният документ за покупка, ако не греша. Питай.

В сайта има секция за гаранциите - там въвеждай.

Публикувано
  • Автор

Намерих, къде се въвежда тоя сериен номер... В applе пише, че гаранцията е 2 години, но никъде не открих да погледна колко гаранция ми остава... Ще се примиря и ще си го зареждам секи ден... Мерси alxx! :censored2:

Публикувано
  • Автор

Преди 2 дена писах мейл до сервиза и им звънях, но нито ми отговориха на мейла, нито дигнаха телефоните си. Не мога да се оправя в сайта на apple с гаранцията. Давам серийния номер, ако някой знае как да провери дали има гаранция да погледне и да каже. Сериен номер: YM006CTA71V

П.С. Примирявам се, защото ако няма гаранция ремонта ще излезе доста солен. Мой приятел, имаше проблем с iPod Nano 4G даде го на сервиз и като си го взе, все едно кучета го бяха дъвкали...( това е втората причина, поради която не искам да го давам на сервиз да ми го ремонтират). Надявам се да има останала гаранция, защото знам, че apple не ремонтират iPod-и, а директно ги заменят за нови.

Публикувано

Както виждаш гаранцията ти е до 02.02.2011

Можеш и сам да си провериш гаранцията на този адрес.

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

post-21-074361800 1287648379_thumb.jpg

Публикувано
  • Автор

Мерси много Миро! 472350.gif Значи тия дни ще ида до сервиза. Преди на един приятел на iPod Nano 3G му изгоря дисплея (намокри го) и му го смениха с чисто нов. Но това беше в Америка де... И от тогава знам, че от apple директно подменят iPod-и и не ги ремонтират... Дали в България ще се случи това? И длъжни ли са да го подменят? Някой ако знае да ми каже. :)

Публикувано

Първата година е заводска гаранция и ги подменят. В ЕС има втора година, като тя е от търговеца, продал стоката - отива на ремонт в повечето случаи.

Публикувано
  • Автор

Аз нямам никакъв документ за iPod-а. Това означава ли, че нямам гаранция?

Публикувано

Не знам как стоят нещата в кретен център. Поне кутията? Отиди с нея, кажи: подарък...

Публикувано
  • Автор

Кутия имам, наистина ми е подарък. Еми това е добра идея, тия дни ще отида до сервиза. ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.