Публикувано Октомври 18, 201015 гд Здравейте. Телефона е iPhone 4 , FW 4.1, JB : Limera1n. Ta по същество... телефона си е работил коректно, докато изведнъж е спрял да работи микрофона... когато набирам от въпросния телефон аз чувам всичко, но мен не ме чуват(все едно съм натиснал Mute). Направих рестор, но проблема си остава. Та, интересното е ,че всеки човек и сервиз, които питах, ми казаха ,че най-вероятно ми е изгорял микрофона.... да обаче забелязах, че VoiceMemos и останалите игричките , които ти повтарят гласа си работят коректно! Някаква идея как да го оправя това чудо? Мерси предварително !
Публикувано Октомври 18, 201015 гд Буксата за слушалките прави проблеми. Носи го в сервиза, става бързо и няма да личи(няма проблем с гаранцията). Е, ако искаш - носи си го по гаранция, ама ще си отвисиш докато го сменят.
Публикувано Октомври 18, 201015 гд Автор А добре де, на тази букса какво и правят в сервиза? Нещо хардуерно сменят ли ?
Публикувано Октомври 18, 201015 гд Имах подобен проблем обаче със слушалката на iP3. Чуват ме, но аз нищо не чувам. Пипах, правих, рестартирах и някак си се оправи. Бях се поизпотил за около 10-тина минути.
Публикувано Октомври 19, 201015 гд Автор На един друг телефон, преди около 1 седмица и аз го имах твоят проблем със слушалката. Закарах го в сервиза и го оправиха за 30 мин. Лошото сега е, че какво ли не му правих не иска да тръгне, а като говоря на VoiceMEmos всичко лети ... !
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате