Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NAVIGON - Първата класна turn by turn навигация е факт!

Featured Replies

Публикувано

Ще ти стане :mrgreen:

• Отговори 914
  • Прегледа 285.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Нормално е - това не е стандартен ъпдейт на картите, а опция за ъпдейт, която се закупува отделно. Няма да можеш да изтеглиш нищо, ако не си купил наистина Fresh Map Updates. Ако някой иска последния

• Има една схема за да ти вървят ъпдейтите без проблем....теглиш и инсталираш от Сидия Protect My Privacy, след това след пускане на Навигон-а ще те пита "Protect" или "Allow". Даваш Protect и си теглиш

• Как да я добавят, като комунягите са на власт и няма отрязана лентичка?

Добавени снимки

Публикувано

За да ти стане, първо трябва да копираш този файл в private/var/mobile/applications/xxxxxxx/Navigon.app/smap

След това качваш make3d_1.6.deb, респрингваш и си готов.

Публикувано

За какво ти е тази рам след като ползваш нави-то?

Публикувано

Той си държи на РАМ-та сега пък и ти :) За какво му е тоя SBS освен да си гледа рама :D

Публикувано

Да не му спомага за ерекцията? ;-)

Публикувано

Аз лично не мога да открия за сега. В старите версии не помня имаше ли? Ако да, не пречи да се пробва.

Публикувано

Няма български. Нямаше и смисъл до сега, защото нямаха карта.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
navigon_1.jpgnavigon_2.jpg

navigon_3.jpgnavigon_4.jpg

Един въпрос ако може?Не навсякъде ми показва по този начин терена -нормално ли е?

И от къде да сваля Landmarks.nfs?

Публикувано

Здравейте колеги само да споделя че след копиране на двата файла за да стане Навигона 3D ми спря WiFi и по никакъв начин не можех да се кънекна към някой WiFi рутер. След два дена опити днес изтрих файла който се копира в Навигона и изтрих и деб файла от сидията който не искаше и да се инсталира правилно даваше ми че е 0kb. пък файлчето е 3,58мб. И сега имам Wifi и всичко е наред.

Ако някой е имал такъв проблем нека сподели как го е направил.

Публикувано

Много моля някой да шерне двата файла, много ми се ще да го тествам на АйФон4-ка, да видим резултата. Предварително Ви Благодаря

Публикувано

ако някой получава следната грешка при инсталацията на деб файла:

PanoramaView 3D works only

if Terrain_/var/lib/dpkg/info/makenavigon3d.postinst: line 55: plutil: command not found is installed

просто инсталирайте "Erica Utilities" от Cydia и после uninstall и reinstall make3d_160.deb

Публикувано
Много моля някой да шерне двата файла, много ми се ще да го тествам на АйФон4-ка, да видим резултата. Предварително Ви Благодаря

На предната страница файла си съществува, но специално ще го кача и в ДОКС.

Линкът за достъп до файла ще бъде активен до - 20.09.10г.

mrctue.png

http://itunes.apple.com/linkmaker/

Редактирано от Grievous

Публикувано

Здравейте, изтеглих NAVIGON MobileNavigator Eastern Europe 1.6.0 (3-те файла от предишната страница), разархивирах, сложих .ipa в iTunes-a, започва да го инсталира но дава unknown error. Прегледах в инфото на пакета в Installous - изисква iOS 3.0 or later, предполагам под "or later" влиза и 4.0.1? Телефонът е 3GS; OS 4.0.1 ФЗ. Ще бъда много благодарен, ако някой знае и сподели защо се получава така :?

Публикувано

Български глас за Навигон:

1. Сваляте файла и го копирате в /private/var/mobile/Applications/.../NAVIGON.app/Sounds/

2. Избирате от Options->Voice->Default Voice

Свали

Enjoy !

Публикувано

Може ли да се замести предварително и да не се налага всеки път да се добавя отделно след рестор например?

Публикувано

Разбира се, че може ;)

Гласът е доста силен и ясен за разлика от Английския.

Публикувано

За пояснение, ако използвате iPhone-а си на друг език, трябва да подмените файла за съответния език.

Както знаете Navigon се настройва автоматично на езика на iPhone-а ви.

Публикувано

Браво, това с БГ езика е супер.

Публикувано

Не ми хареса как рутира картата. Вчера я пробвах в София и ме прекара по най-трудния и заобиколен маршрут. Иначе като глас и покритие става. Все още отстъпва на картите на ТА но пак е по-добре от това което беше преди.

П.П. При мен доста загрява телефона в сравнение с ТомТом например. Не знам как е при останалите. Също така като се сложи 3D с пача и след известно време блокира самата навигация и трябва да се рестартира. Без 3D всичко е наред.

Публикувано

Тествах я на 06.08, от Габрово, през прохода Шипка, Стара Загора...до Созопол. Имах забележки само към гадния глас(англ.) и малко кофти флашването на картината в завой.

Всичко останало е доволно добре, както откъм батерия, така и откъм точност, единствено загрява дзверски телефона :tooth:

П.П. Ползвах я само в Panorama 3D View.

П.П. 2 Има ги и камерите ;) Спаси ме от една, за която не знаех.

Публикувано

Само да вмъкна, че аз използвам програмата, в режим за изчисляване на маршрута - Scenic и мога да кажа, че нямам никакви забележки при маршрут София-Разград-Китен-София.

Публикувано

Абе за сега води в класацията :) На новото ми телефонче ще бъде платенка :)

Публикувано

NAVIGON е с 50% намаление заради това, че е вече една година в AppStore. Но това май само касае US версиите.

http://www.tipb.com/2010/08/12/navigon-celebrates-app-store-anniversary-50-sale/

Публикувано

Май има и за Европа...

Редактирано от The Shaman

Публикувано

Да. Намалението на Navigon за цяла Европа е около 14 ?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.