Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NAVIGON - Първата класна turn by turn навигация е факт!

Featured Replies

Публикувано
Navigon-v1.0 (Оставени са само картите на България и Гърция)120.9 MB

4storing

[download:34gyik8n]http://4storing.com/fpzn5k/847b521e9b7a8e914271f61a792439ef.html[/download:34gyik8n]

@-johnnybravo абе какво да го правя тоя твоя файл бе с какво да го отворя ?

Слагаш му разширение *.ipa отваряш го през iTunes и синхронизираш!

П.П. Картата е меко казано постна, МЕКО казано!

• Отговори 914
  • Прегледа 285.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Нормално е - това не е стандартен ъпдейт на картите, а опция за ъпдейт, която се закупува отделно. Няма да можеш да изтеглиш нищо, ако не си купил наистина Fresh Map Updates. Ако някой иска последния

• Има една схема за да ти вървят ъпдейтите без проблем....теглиш и инсталираш от Сидия Protect My Privacy, след това след пускане на Навигон-а ще те пита "Protect" или "Allow". Даваш Protect и си теглиш

• Как да я добавят, като комунягите са на власт и няма отрязана лентичка?

Добавени снимки

Публикувано

Друга карта не може ли да се намери?

Публикувано

Като цяло не ми харесва програмата, в сравнение с iDA. Картата още на 1вия адрес изплези езика :(

Публикувано
  • Автор

Програмата си е екстра. Просто БГ картата не струва. Но нали сме европейци, ще я ползваме за другите държави. :( И ще чакаме I-Go ;)

Публикувано

Българската карта е помия. :neutral:

Почвам да си играя пак с iDA, дано не опра пак до рестор :(

Публикувано
Програмата си е екстра. Просто БГ картата не струва. Но нали сме европейци, ще я ползваме за другите държави. :( И ще чакаме I-Go ;)

Екстра е доста силно казано. Лично мнение.

Публикувано

Това ми прозвуча лошо.

Публикувано

Абе пичове защо като ми е в итунеса натискам синк и след тва нищо не е синкнало... Иконката на програмата не се появява на телефона... тва доста често ми се случва 2.2

Публикувано
Compatible with iPhone and iPod touch

Requires iPhone OS 3.0 or later

Публикувано
  • Автор

Ще я видим за София как е, защото иДа за София не струва. Не съм имал един верен маршрут. Не дава разрешени завои, прекарва по забранени улици и прочие.

Публикувано

Да не обръщаме темата за ИДа, но обиколих с нея цяла България и не ме предаде. :mrgreen:

Публикувано

на мен ми се появява но крашва незнам какво става явно ще я пробвам утре

Публикувано
Да не обръщаме темата за ИДа, но обиколих с нея цяла България и не ме предаде. :mrgreen:

:goodpost:

Публикувано
  • Автор

Ами, който търси добра карта за БГ, TomTom също трябва да забрави. Тя дори не е на български. Само I-Go или Garmin.

Ще тествам Навигатора по Гръцко. Картата е 48МБ, което показва, че е много подробна.

Публикувано

Шаман, и най-мизерната навигация има карта, която ще те закара от Пловдив до Варна или Чапръчане. Проблемът е в града, където имаш хиляди улици, кръстовища и прочие. Ела в София и пробвай да отидеш с iDA до някой адрес. Ако не познаваш града, майка ти жална. Трябва да знаеш как да стигнеш поне в района на улицата, която търсиш, за да намериш адресът с навигацията. За други градове нямам идея как е, защото не съм я пробвал. Утре ще видя Навигон как прави маршрутите и от къде ще ме прекара. Надявам се да е добре. Надявам се също и да се намерят по-подробни карти. Адски се дразня обаче на приложенията от AppStore. По принцип съм противник на пиртатството и смятам, че всеки положен труд трябва да се заплаща, обаче да дадеш 100 долара за продукт, който не може да изпробваш преди това и не знаеш дали ще ти върши работа, за мен е престъпление. Докато за игри и приложения по 1 долар можеш да го преглътнеш, за 100 долара вече не е така. На iDA това беше голям плюс - можеше да я тестваш 7 дни и след това да прецениш дали си струва инвестицията. В закона за защита на потребителите пише, че можеш да върнеш продукт, закупен онлайн, в рамките на 1 седмица, ако той не удовлетворява очакванията ти. Не знам как стои въпросът със софтуера обаче. Ammcfc трябва да се произнесе.

Публикувано
  • Автор

Така е. Това е класическа продажба от разстояние, с договор сключен по електронен път. Едно, че можеш да го върнеш, ако не ти хареса,

второ, договорът трябва да е на български език.

Публикувано

Само дето нямаме официален AppStore в БГ. Как стои въпросът ако си я купим от стора на мамалигите? Те нали са в ЕС?

Публикувано
  • Автор

Няма никакво значение дали е от БГ или от друга държава в ЕС. Законът е еднакъв, и е подчинен на определена европейска директива.

Публикувано

Така , не се оправяме с iDA , NAVIGON - умряла работа , спасението ни е .... ? Нещо от тоя сорт да излиза скоро ? И дано да е простично .ipa файлче , което някой да кракне и да се кефим на слънцето :goodpost:

Публикувано

Ще стане ли с Installous за софт под 3.0 ?

Публикувано

На този въпрос е отговорено вече. Файла е гигабайт и нещо нямаш шансове.

Публикувано

Има и 120мб версия на Джони с БГ и Гръцка карта.

Публикувано

За останалите :goodpost: megaupload.com

NAVIGON-v1.0.0.part1 - 537MB.

[download:2c41ruk6]http://www.megaupload.com/?d=RW9P6AD2[/download:2c41ruk6]

NAVIGON-v1.0.0.part2 - 537MB.

[download:2c41ruk6]http://www.megaupload.com/?d=U5E6S64N[/download:2c41ruk6]

NAVIGON-v1.0.0.part3 - 537MB.

[download:2c41ruk6]http://www.megaupload.com/?d=XPPUQY6R[/download:2c41ruk6]

NAVIGON-v1.0.0.part4 - 116MB.

[download:2c41ruk6]http://www.megaupload.com/?d=ECJ98GEY[/download:2c41ruk6]

Pass: BG_iPhone

Публикувано
Ще стане ли с Installous за софт под 3.0 ?

Човека май пита дали през Installous ще може да инсталира програми, които не са оптимизирани за FW 3.0.

Публикувано

Ами нали си говорим тук за NAVIGON та си помислих... :goodpost:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.