Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone4 - sim support

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

опитах да намеря отговора както тук, така и на други места в интернет - но не успях. Та, въпросът ми е следния:

Някой знае ли, какви SIM карти поддържа iPhone4? Всички знаем, че с подръчни материали (ножица? :)) можем лесно да изрежем стандартна карта (така наречените Full-Size SIM с размер 85.60 mm × 53.98 mm × 0.76 mm),да я превърнем в Micro-SIM (с размери 15.00 mm × 12.00 mm × 0.76 mm) а след това да използваме с iPhone. Аз нарязах 2 карти, но третата, с която опитах, не беше разпозната от телефона. Имам подозрения, че картата е по-стара и работи с 3волта (за разлика от новите, които работят на 1.8 волта). Същата тази карта (изрязаната) работи нормално с преходник в iPhone 3GS.

Някой друг да се е сблъсквал с този "проблем"?

П.п. Знам, че срещу 12лв мога да сменя пластиката и да взема нова сим карта (почти всички нови работят на 1.8 волта), но въпросът ми е по-скоро от любопитство.

Поздрави!

Публикувано
  • Автор

На около 4-5 години е, но аз лично не смятам, че е изрязана неправилно. Както вече споменах, тази карта и в момента си работи, но на 3GS. Изрязах няколко карти по един и същ начин ..

Това е само мое мнение де, не мога да посоча други обективни причини, с които да се аргументирам.

Публикувано

И според мен не си я отрязал правилно. През ръцете ми минаха около 7-8 карти, които оформих именно с ножица и всички работят. Микро сим е с цена 19.90 лева с ДДС.

П.П. Точно момент да се похваля. След близо двумесечна битка с Мтел, най-после днес си взех микро сим-а. Както повечето от Вас знаят Мтел имаха проблеми в системата (и все още имат), затова не можаха да я активират. Днес я замених с нова. :)

Публикувано
  • Автор

Хм .... добре де, как тогава работи на 3GS-a? :)

Публикувано

Не може да е от възрастта, моята сим карта е от 2000г./м-тел/ и я срязах с sim cutter и тръгна веднага.

Редактирано от ML16

Публикувано

От понеделник и аз съм със микро сим, мтелски :)

Старата я бях срязал и нямах проблеми

Публикувано

Аз три поредни Глобулски (с малкия чип) режа и не стават. Всички други тръгнаха.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.