Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Unlock/Jailbreak на iPhone3G(S) FW3.0 чрез RedSn0w 0.8 (Win)

Featured Replies

Публикувано

Да,убеден сьм,купих го преди около месец от гьрция,има и компас и камера а и е много по-Бърз от 3Gто,NAVIGON го отваряше за 5сек.(FW3.0)...Вьпроса е сега дали има друг начин за джейл...или...

• Отговори 292
  • Прегледа 67.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

Мисля, че bombastyk те пита за firmware-а, който посочваш при jailbreak-а дали е този за 3GS - да не си изтеглил за 3G.

Публикувано

Имах същия проблем,но бях объркал firmware-iPhone1,2_3.0_7A341_Restore,а трябва да е iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.

Публикувано

Е точно за това става въпрос, внимавайте кой FW сваляте. Миро го е описал много точно ,после да нама главоболия. :Wink:

Публикувано

Ами да,това ще е, благодаря!

Публикувано

Това е било,сега е ок!!!Благодаря за помоща! :razz:

Публикувано

Искам да ви попитам мога ли да направя jailbreak на 3gs без преди това да правя рестор понеже нали вече не може да се ресторва с версия по стара от 3.1 ?

Извинявам се ако въпросът ми е глупав но искам да знам какво да правя. Мерси предварително :)

Публикувано

Можеш.

Публикувано

Значи отивам и си купувам ФЗ 3ГС, без рестор почвам да JailBrake-вам с RedSnow и после си инсталирам и UltraSNow и се отключва ?

Публикувано

Здравейте! Взех си iphone 3gs от Глобул и реших да му направя jaibreak. Свалих си purplerain,за да го jaibreak-на. Гледах как става от едно видео в youtube. Стартирах програмата всичко вървеше ок докато itunes не ми засече телефона и там ми излезе,че има намеса в телефона.После ми излезе онова "don't send" и телефона заби като на екрана се появи usb насочено към иконка itunes. Itunes ми "каза",че трябва да му дам restore,но като му дадох пишеше,че ще го обнови до най-новата берсия 3.1.И така софтуера се обнови,но след това не ми разпозна сим картата.Извадих я и сложих друга сим,но пак не я засече.След това пробвах тези 2 сим карти на други телефони и ми излезе надпис "sim card rejected". Въпросите ми са мога ли да го върна към старата весия 3.0.1. или съм го прецакал напълно? И дали евентуално да му направя jaibreak след това? Ако може някой да помогне. Мерси!

Публикувано
  • Автор

Не, не можеш да го върнеш към по-стара версия и съответно не можеш да направиш jailbreak засега (да се надяваме да не е завинаги)

viewtopic.php?f=6&t=2596

П.П. Телефона ти в момента трябва да работи с картата с която е закупен от Глобул.

Публикувано

Не работи с тази сим нито с другата пише ми insert valid sim и ми дава само спешни обаждания. Телефона го пуснах на един приятел,който работи в Глобул,от където го купих да ми сложи стария софтуер 3.0.1.Дали ще стане според теб?

Публикувано

Е, щом работи в Глобул няма начин да не стане. Не знам защо търсиш помощ тук след като имаш такива корифеи на разположение? Отговори ти се вече, Миро ти даде и линк. Какво повече очакваш да чуеш? След рестор до 3.1. телфонът трябва да ти работи с картата на Глобул. Няма да имаш джейлбрейк просто.

Публикувано

По-спокойно го раздавайте...Мерси за отговорите.

Публикувано

някои да може да ми кже защо моя iphone не минава в DFU MODE правя всичко както трябва спазвм и скундите чува се сигнал от pc-то като задържа sleep i home но като дойде момента да задържа само home пак се чува сигнала само че двоен и не ми се включва режима нито itunes ми отчита тел-а ПРОБЛЕМИ ЗА RECOVERY MODE няма мн странно ако някои може да помогне

Публикувано

Не уцелваш секундите и не влизаш правилно в ДФЮ.

Публикувано

Когато държиш sleep i home не се чува сигнал,а само когато задържш home и телефона се вързва към PC.Сигорно задържаш много sleep i home бутоните.

Публикувано

Абе пичове я ми кажете какво да правя със фабрично отключен iPhone 3GS 16 GB, който е бил със 3.0 и е работел на глобул но собственика му го е упгрейднал до 3.1 и е нямало обхват след това. Другата работа е че след това е дал ресет на телефона и явно телефона иска и Итунес зада се активира дайте ми някво напрвление как да му помогна ? Сигурен съм че не е сейфал и онези два файла които е трябвало та да прави рестор или нещо такова аз незнам дали дори е хакнат..

Публикувано

Щом е с 3GS връщането към 3.0.x е невъзможно на този етап. Бутайте го в iTunes 9 да се активира и да си го ползва така. Според колеги и инфото което предоставят светлината в тунела е близо.

Публикувано

Нали не е задължително да е iTunes 8.2, зада отключа глобулски iPhone 3G ? Мисълта ми е че става и с 9-тката нали ?

Публикувано

Ако питаш за рестор на 3G с 3.0/3.0.1 и ултрасноу - да, става.

Публикувано

a някой може ли да пусне линк към 3.01 , че от 4 дни вече нямам wifi на 3.0 .Пет рестора направих и нищо,та сега да опитам и с 3.01

Публикувано

Благодаря!!!

Публикувано

mupo: 5. Уверете се, че телефона ви включен към комютъра и е изключен.

последно??

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.