Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Unlock/Jailbreak на iPhone3G(S) FW3.0 чрез RedSn0w 0.8 (Win)

Featured Replies

Публикувано

Не вярвам да има нещо общо, но... защо не си сложиш SP3?

• Отговори 292
  • Прегледа 67.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

При мен всичко мина по мед и масло . Сега само ще сменя Боспреф със СБсетингс , защото Боса не се държи добре . Примерно в сетингсите на телефона wifi е off и в боспреф е на off . Сменям го на on и излизам от боспреф , но wifi си е все още off , влизам пак в боспреф и там се е върнало на off пак .

Публикувано

Хмм имам следния проблем:

Всичко направих, но приложения като Cydia, iBluetooth и OfflineMaps се изключват когато им скимне

Направих всичко наново, но пак същия проблем.

Публикувано

iBluetooth 1.08 не работи на 3.0,а сидиа е претоварена тия дни. Просто бъди по - търпелив...

Публикувано

Може ли някой да постне линк за къстъм фирм с който старото ми 3Г моментално ще се Jailbreak без да се занимавам с тези работи.Както сега съм с един 2.2.1 направен от Aveliky и е супер!

Публикувано

Направих рестор с постнатият тук 3.0, но ми даде грешка 10. Повторих и пак същото. Реших да пробвам джейлбрейка тръгна стигна до момента в който се поевява харддиска на телефона и заби. Така стои от 20 мин. Дръпнах го пт кабела, пробвам да го изключа, но нищо не става.Накрая го изключих с power+home, и пак иска itunes. Някой да знае какво да правя?

Публикувано
Както бях писал в темата за джейла с къстъм фърмуер-а, при мен нещата не се получават. Вече пробвах n на брой пъти и по двата начина и почнах да се отказвам. Имам само едно питане-възможно ли е проблема да идва от компютъра и по конкретно от операционната система(XP SP2) или нещо в нея(програми, драйвери). Защо смятам така:

1 При метода на Thunder и поясненията на Anthony, като стигна до момента да джейлна 2.2.1 с QuickPwn225-2 и задържа бутоните(сигурен съм за времето на задържане на бутоните във всяка една операция-правил съм го стотици пъти) и програмата крашва и това не ми дава възможност успешно да завърша напред ръководството.

2. При метода с червения сняг-процедурата започва и завършва адски бързо за около 10-15 секунди и накрая ми изписва DONE. Не се появяват нито ананаси, нито хард дискове. Устройството остава с включен дисплей, но или целия е тъмен или е бял. Като рестартирам телефона всичко си е на мястото, все едно не съм се пробвал да го джейлна. И не, сидия я няма на втората страница :) .

Знам, че не сте от разработчиците на червения сняг, но ако се сещате за някакъв начин или причина, която може да причинява проблемите, ще съм щастлив да пробвам.

Благодаря!

Същата работа при Windows 7 64 bit, програмата крашва всеки път точно при момента когато се задържат бутоните ! После ще я пробвам на сърварската ми машина като емулирам XP и ще се опитам да го оправя. Ако стане ще постна как!

Публикувано

Ако някой има проблем със Cydia. И си е jailbreak iPhone със redsn0w 0.7.2 може да го оправи, като на ново си рестор iPhone и не инсталира Icy когато го jail... пак... :)

Публикувано

Извинете! Грешка

Публикувано
Ако някой има проблем със Cydia. И си е jailbreak iPhone със redsn0w 0.7.2 може да го оправи, като на ново си рестор iPhone и не инсталира Icy когато го jail... пак... :)

Има ли вариант след това да се качи icy ?

Публикувано

Така хора... При мен проблем се появи още от началото. Зацепвам на точка 7 http://i43.tinypic.com/2cfxh55.jpg и стои така вечно. Пробвах да сменя usb-то, смених компютъра, направих рестора на един а джейла на друг и все така ?! Някакви идеи? Заключен 3g е.

Публикувано

А redsnow крашва ли ти?

Публикувано

Ами до точка 7 и там стои така поне 15 минути, което не е нормално. Не съм го чакал повече.

Публикувано

На мен ми крашваше точно тук, само че redsn0w направо се затваряше, това което направих на тази точка е да натисна Power бутона за съвсем кратко и тръгна. С Windows Vista съм.

Публикувано

Не, стои така. Просто не иска да ребуутне. :neutral:

Публикувано
Не, стои така. Просто не иска да ребуутне. :neutral:

Същия проблем :)

Публикувано

Току-що имах такъв проблем с един тел. Просто натисни power off. При мен стана. След джейл-а и инсталация на sbsettings, заби пак при релоуд на спрингборда. Тогава го реснах с двата бутона и вече няма грижи. А,вече има сложен и ултра-хипер-летен сняг :)

П.С.Шамане,вземи друг кабел отнякъде ако не стане по горния начин.

Публикувано

Имаш предвид да го изключа с power бутона ли?

п.п. Пробвах и с друг кабел.

Публикувано

ДА.

Публикувано

Натискам Power след като е влязло в ДФУ и чака да се рестартира и нищо,продължава да си седи така :)

Публикувано

И това не се получи. Утре на нов комп, че съм изнервен на макс... Confus_1.gif

Публикувано

Шамане , не се предавай ! Значи сега го чакам да се рестартира(след финала), след като ти даде да чакаш да го рестартира натискаш home+power и чакаш докато се появи кабелчето и иконката на тунчо, нататък то почва да си го брейква . Сега ш го видя кви ги надроби:) Успех !

Публикувано

Не се нерви брат...хубавите неща стават бавно. А и винаги намираме решение.

Публикувано

Така е, но за толкова часове опити знаеш ли колко бира съм способен да изпия :) Сега вече Хоум, Пауър... Всичко ми се омеси...

Публикувано

помагайте моля ви 1во като започна да правя рестора да слагам 3.0 и ми дава някаква грешка 13?? и после уж става работата с RedSn0w 0.7.2 и като уж трябва да се рестартира си седи така и забива... ??? помогнете моля ви :redface:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.