Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jailbreak на iTouch 1G/2G FW 3.0 чрез RedSn0w 0.8 (Win)

Featured Replies

Публикувано

Такам .. значи изникна проблем и се чуда как при други не излиза...

Когато имах инсталиран patch mobileinstallation 3.0 не можех да инсталирам AppSync защото ми излизаше грешка подобна на тая !

Sub-process usr/bin/dpgk returned an error code (1)

после

/var/cache/apt/archives/com.appstore30.hdnl_3.1.1_iphoneos-arm.deb
Trying to overwrite ‘/us/libexec/installd’ ,wich is also in pachage us.hackulo.appsync30

Същото става и ако не инсталирам patch mob. 3.0 и съм инсталирал appsync

Отчаяно търся помощ :redface: :cry:

• Отговори 135
  • Прегледа 37.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• просто можете да ми кажете защото нямам много време да прочета целия форум или най-лесно "дай ми линк"

• Да, можеш директно на 3.1.2 и не, не е проблем.

• В DFU режим. Ако ме попиташ какво е това, ще те банна.

Публикувано

Инсталирай Installous вместо Appsync и виж дали ще ти върши работа.

Публикувано

Жив и здрав млади момко.. Имам ги инсталирани и 2те сега ! ;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,

направих всичко от темата, но след "ананаса" Ipod-a спря да работи. Не иска да се пусне, компютърът не го отчита и нищо. Екрана е черен...

Ако някой знае какъв е проблема и как се оправя, нека сподели

Публикувано

И за къв..., тоест кво печеля, като ми е 3.х фирмуера? На 2.2.1 си ми върши страхотна работа.

Публикувано
  • Автор

human, направи му нов рестор като преди това го вкараш в DFU или Recovery Mode, за да го засече компютъра.

Opeth, писането на коментари с този език не те води към нищо хубаво!

Публикувано

Не раегира на нищо Ipod-a.

Опитвах с DFU.

Публикувано

Хора, никога досега не съм jailbreak-вала, много ми се иска да пробвам, но честно казано малко ме е страх да не оплескам нещо. Искам да попитам, ако нещо стане, мога ли след това да си върна старата версия на софтуер сама?

Благодаря :Wink:

Публикувано

Нямаш никакви проблеми да върнеш телефона така както си е бил :Wink:

Давай смело ние ще помагаме.

Публикувано

Сега ще опитам и ще кажа какво е станало, стискайте палци! :)

/edit: Успях! :Wink: Работи и имам инсталирана Cydia. Има ли още нещо, което трябва да направя или вече мога да инсталирам разни нещица? :)

Публикувано

Видях, че трябва да инсталирам AppSync, но нямам wi-fi вкъщи и няма как да инсталирам приложението през iPod-а. Има ли начин да го инсталирам от компютъра, и ако да, как?

Публикувано

[strikethrough:3qtpt5l9]HOWTO: Интернет на iPhone през USB кабела (Windows only)

Edit: Всъщонст това няма да ти свърши работа, но за напред може да го ползваш. МаЙ ще трябва да се разходиш из улиците да немериш wifi за 5 мин :Wink:[/strikethrough:3qtpt5l9]

Публикувано

Благодаря!

Така и направих, разходих се по центъра и намерих wi-fi. Вече всичко е наред и си инсталирах iBeer, iMilk и iMunchies :rolleyes:

Публикувано
HOWTO: Интернет на iPhone през USB кабела (Windows only)

Edit: Всъщонст това няма да ти свърши работа, но за напред може да го ползваш. МаЙ ще трябва да се разходиш из улиците да немериш wifi за 5 мин :rolleyes:

Не я обърквай. Как ще го ползва като е с iPod Touch (телефонната част в него липсва)?

Публикувано

Ауу ужас. Извинявам се за грешката. Мислех че е с iPhone 2G.

Публикувано

Всичко е ок, точно според описанието, като за mac osx използвах старата версия на redsn0w :rolleyes:

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Някой може ли да обясни тая Cydia как да я активирам щото като тръгна да адна някоя игра от appulo и ми казва, че application is not available

mupo може да допълниш темата с това за Cydia със снимки след jailbroken-a за да няма неразбрали

Публикувано
  • Автор

TheNoob, нещо не те разбирам какво питаш и какъв е проблема ти. :lol:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

а някой може ли да каже джайл от MAC за iPod 2G?

Публикувано

Използваи Търсачката

viewtopic.php?f=13&t=321

Публикувано

благодаря - намерих windows и използвах тази тема - всичко работи нормално.

Публикувано

Добре, при мен се получава следното, първо си направих рестор на 3.0, после почнах jailbreaka и всичко е както е описано в стапките, само накрая като стигна и дам финиш, ипода си стои изклучен и не се рестартирва, т.е стои си изклучен, след това го вклучвам и нямам cydia, каде е проблема според вас.

И тая част в която пише uploading ramdisk при мен не излиза, пише нещо stage 1 i stage 2.

Публикувано

Предполагам при Jailbreak си сложил отметка на Cydia. Пробвай с рестарт.

Публикувано

сложих разбира се, първия пат като не стана, направих рестор на нова и после пак джелбрейк, пак не стнана после още няколко пати пробвах да паравя джейлбрейк, пак не стана, просто накрая като изпише финиш, давам финиш и той си остава изклучен, като го вклуча няма cydia, нали някакв ананас трябва да се покаже или нещо такова, при мен няма и следа от него.

Просто всеки пат става едно и също нещо, дава свети бяло дисплея, дава uploading first stage, изгасва за малко, после uploading second stage, пак изгасва, накая си като стигне до финиша си изгасва на цяло и нито се рестартира после нито нищо ?

Публикувано
  • Автор

Опитай на друг USB порт, ако отново не стане -> друг компютър.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.