Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем със синхронизация на Contacts

Featured Replies

Публикувано

Преминах успешно на 3.0 и всичко работи без грешка :mrgreen:

Проблема е в това,че всичките ми контакти са в Outlook а iTunes-а не иска да ги качи в телефона :cry:

Помооооощ!!!

Публикувано

Така ли ги качваш?

5x7wcp.jpg

16l8pt.jpg

Публикувано
  • Автор

Да но не се получава :biggrin:

Публикувано

Ако си под Win, понякога излиза "разрешително" прозорче, за позволение да се бърка в базата на Аутлук. Да не би да не го виждаш и да не си му дал ОК.

Публикувано
  • Автор

С Win XP съм

Не се появява нищо такова

П.П. Справих се!Благодаря на отзовалите се!Може да триете

Публикувано

pe6o666, сподели как успя, не бъди скръндза. :razz:

Публикувано
  • Автор

Сменях няколко пъти "Sync contacts with:Yahoo!Adress Book;Windows Adress Book;Google Contacts;Outlook"

На тунето явно му писна накрая и реши да ги прехвърли в телефона :mrgreen:

Остана чекнато "Windows Adress Book"

П.П. mupo за скръндзенето ще говорим пак,когато прекараш няколко часа във Варна с мен и GPower по плажните кръчми :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Публикувано

Ами просто и преди са ти били синхронизирани с Windows Adress Book.

Публикувано
  • Автор

След няколко прехвърляния на отметката от къде да се синхронизират се получи.

Идея нямам къде беше проблема :confused:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

При мен стана но има проблем. При номерата които са запаметени с +359....... при мене маха плюсчето. :rolleyes:

Публикувано

И при мен се получава по някой път ,за това не забравяйте да направите Ръчен backup на iPhone http://bgiphone.com/showthread.php/314-backup-iPhone

Редактирано от mupo

Публикувано

И при мен не се синхронизираха, иначе са си в Outlook, но не искат да отидат у айфонето :cry:

Публикувано

Това също е добро решение, ползвам го от деня в който johnny ни отвори очите за пореден път. Уникална е:

Funambol

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Привет,

Наскоро трябваше да си дам служебния лаптоп за ремонт. Преди това изтрих всичко лично (контакти, календар и бележки) от Outlook. Преди да го синхро отново, си качих ABGrouper и направих 10-на групи на телефона. Сега не иска да синхро контактите. Какво може да се направи?

Другото, което стана след синхро с iTunes - изтри ми контактите и бележките от телефона. Трябваше да му направя restore backup. Интересно, че след restore backup направи автоматична синхро и качи обратно всичко без контактите.

Има ли начин за достъп до synchronization conduits в телефона или в iTunes? Това го знам от предишното ми устройство Palm Z22. Там тези synchronization conduits можеха да се променят и да се избира посоката и как да става синхронизацията...

Предварително благодаря!

Публикувано

В iTunes си има опция за избор на посоката на синхронизация на контакти, календар, бележки, пощенски акаунти и bookmarks, явно не си го видял.

16l8pt.jpg

Редактирано от mupo

Публикувано

Извинявай, но на мен ми трябва обратно: iPhone към Outlook. Такава опция няма.

И в чата не пише за такова нещо - там всички искат да качват от PC на iPhone

И защо при синхронизацията ми се изтриха данните?

Та трябваше да правя ги възстановявам с бекъпа...

Публикувано

Като няма отметка се качва от iPhone към компютъра, а ако има отметка се качва отметнатото от компютъра към iPhone.

Мога да предположа само защо са се изтрили - сложил си отметка да се качат от компютъра на iPhone-а, но тъй като си ги изтрил от Outlook и при синхронизацията е затрило всичко от телефона.

Публикувано

Никога не я слагам тази отметка, защото обикновено добавям нещата в телефона, и синхронизирам с Outlooka.

Знам за какво говориш.

Това с изтриването, ми го направи още като беше нов, но тогава данните от Palm-a все още бяха актуални и ги качих отново през Outlooka.

А по другия проблем, с ABGrouper аппл и групите в Контактите, може ли да ме посъветваш нещо?

Доста усилия хвърлих да групирам контактите и сега не ми се изтриват тези групи...

Публикувано

Направи си групи в Outlook-а и след това синхронизирай контактите си от компютъра към iPhone-a

Публикувано

Вече го направих - същите имена - не става...

Искам пак да поясня - в Outlooka имам само две стари групи, които мигрираха с файла от Палма..

Те бяха в телефона преди да изпозвам този ABGrouper

Те се синхронизират - всичко останало, което е извън тях, не се прехвърля от телефона на Outlook.

Редактирано от danko767
правопис

Публикувано

Преди малко изтрих старите групи в Outlook и опитах синхро отново - пак не стана.

Този ABGrouper е от Cydia.

Май ще го махам, че вече пропилях доста време с него..

:-/

Публикувано

Сигурен ли си, че не се синхронизират контоктите в другите групи? Пробвай да включиш видимост на полето Other Phone в Outlook-а.

Публикувано

Благодаря, но не е от това.

Публикувано

Изтрих този ABGrouper и всичко се оправи. Не го препоръчвам (от Cydia)

Публикувано

От Cydia са малко нещата, които се препоръчват.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.