Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Видео уроци

Featured Replies

Публикувано

Здравейте съфорумници. Искам да ви попитам, дали има смисъл от видео уроци (на български, разбира се) и ако да, какво бихте желали да има.

Публикувано

Според мен няма смисъл . Ще включва нещата от "въпроси и отговори за начинаещи" и ефекта ще е същия . По-скоро въпросната тема ако може да се разшири и да се сложи на повече места из форума .

Публикувано
  • Автор

Не може! Няма да се осира форума с едно и също нещо! Линка към правилата на форума са навсякъдето, където цъкнеш. Да виждаш резултат?? Щото аз не виждам.

Публикувано

Тогава да се обновят старите видео ръководства, Zibri например е минало и начините на отключване и джайлбрейк са коренно различни. Мисля че ще е по добре, а и файловата система на телефона коренно се промени.

Публикувано

Аз съм 'за' - голям фен съм на видео уроците от всякакъв вид.

Даже тези, които са забранени за лица до 18г. не ги пропускам :)

Публикувано

Днешната младеж не обича да чете, някой дори не могат :cool: . Ако ти се занимава, батка, ще е полезно :+1:

Публикувано
Тогава да се обновят старите видео ръководства, Zibri например е минало и начините на отключване и джайлбрейк са коренно различни. Мисля че ще е по добре, а и файловата система на телефона коренно се промени.

Напълно съм съгласен :cool: Може би е по удачно да се обновят старите ръководства,и евентуално да се добавят още две-три нови.

TeDDy тя днешната младеж не само че не обича да чете,ами и да пише много не обича :exclaim: А и не може :twisted:

Публикувано
  • Автор

Ами кажете ми какво искате и ще го направя.

Публикувано

Аз също съм готов да снимам уроци, само кажете какви.

Публикувано

Лично на мен Step by step ръководствата са ми по-удобни

Публикувано
  • Автор
Лично на мен Step by step ръководствата са ми по-удобни

Тебе те разбрахме. Да имаш да кажеш още нещо !?

Публикувано

Мисля че има много нетърпеливи младежи,неспособни да четат открай-докрай. Ако имаш нерви да направиш видео ръководства, мисля че ще е полезно. Дано по този начин понамалее spam-а, и излишното повтаряне на едно и също.

Публикувано

Извинявам се ,но и на мен ми е по лесно писменно ,но не е излишно редом с него да има и видео.

Публикувано
Ами кажете ми какво искате и ще го направя.

Мисля,като за начало да обновиш ръководството на "Великия" все пак вече имаме "жълт"."червен" а скоро и "ултра" снежковци :lol:,.Мисля че и едно добро видео-ръководство за Промяна на облика на OS X Mobile чрез WinterBoard няма да е излишно :lol:mupo е направил супер лесно ръководство,но за повечето потребители,особенно новите,думите Bundlescom.apple.TelephonyUI и подобни фрази,звучат "стряскащо" и ги объркват.Спират да четът по-долните редове,и не след дълго се появи въпросът:"Как да я сложа тая тема" :lol: Но мисля че ти най добре знаеш каде е най-нужно да се направи такова видео-ръководство,защото по-цял ден се сблъскваш с въпроси от рода: "това не го разбрах","а това как беше" :lol:

Публикувано

Поздравления! От днес чакаме 100 дена всеки ден нов видео урок :)

ПП. Ползваш Screen Flow гледам, ще е готино да сложиш и себе си в долния десен ъгъл. Има място :)

ППП. Можете ли да го направите като подкаст?

Публикувано
  • Автор

Нямам друга камера за да сложа себе си. Имам 2 уебкамери, но не мога да ги подкарам на Powerbook-a си.

п.п. Както не мога да оправя и Л-Уто си. :)

Публикувано
Нямам друга камера за да сложа себе си. Имам 2 уебкамери, но не мога да ги подкарам на Powerbook-a си.

п.п. Както не мога да оправя и Л-Уто си. :)

Не ти е необходима втора камера. Screen Flow сваля екрана и те снима на камерката ЕДНОВРЕМЕННО :). После сглобява двете в едно красиво видео.

[youtube:iva5772m]

[/youtube:iva5772m]
Публикувано
  • Автор

Ама аз и първа нямам :) Нали това ти обяснявам. Powerbook-a няма iSight. А юсб камерите, които имам не вървят :) (пробвал съм какви ли не драйвери).

Публикувано
Ама аз и първа нямам ;) Нали това ти обяснявам. Powerbook-a няма iSight. А юсб камерите, които имам не вървят :) (пробвал съм какви ли не драйвери).

Сори не те разбрах :) ...

Ако обещаеш 100 дена всеки ден по един стойностен урок и подкаст за уроците ще ти подаря една камерка за МАК :). Ще ти я дам в началото ;) разбира се.

http://www.logitech.com/index.cfm/webca ... 8&cl=US,EN

System Requirements

Mac

Mac OS 10.4.11 or higher

G4 800MHz or higher

7217.1.0.jpg

Публикувано
  • Автор

Ами аз имам желание. Пуснал съм и тема, за да може хората да казват какво искат, но не казват. Хахах. Аз така или иначе имам идеи за няколко туториала и съм почнал да ги правя. Така, че ако подаряваш нещо, сега е времето :)

Публикувано
Ами аз имам желание. Пуснал съм и тема, за да може хората да казват какво искат, но не казват. Хахах. Аз така или иначе имам идеи за няколко туториала и съм почнал да ги правя. Така, че ако подаряваш нещо, сега е времето ;)

Обещай 100 работни дена 100 туториала за iphone 3.0 всеки ден по един с подкаст и с вариант за iPhone и HD и имаш тази камера веднага :)

От тези 100 поне 75 трябва да са и за потребители с НЕджейлнати телефони :) и поне през един брой също.

Ако забавиш 10 пъти общо или 2 последователно връщаш камерката :) общия брой си е 100 независимо от забавянията.

Има ли сделка ;) ?

Публикувано
  • Автор

Сам знаеш, че няма как :)

Публикувано

Много си скъп бре. Чак и ако еди кво си връщаш камерата. Ако ще подаряваш камера, подари.

Публикувано
Много си скъп бре. Чак и ако еди кво си връщаш камерата. Ако ще подаряваш камера, подари.

Ей това е мъжка приказка! На която отговарям с мъжка - правила трябва да има, условията остават но към мизата добавям iPhone 3G 8Gb втора употреба черен на 1 година фабрично отключен. Все пак вижам, че e s 2G.

Публикувано
  • Автор

Дай ми списък на 100 ръководства и ти ги правя. За да искаш такава голяма бройка, трбява да знаеш какво искаш :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.