Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Имам проблем с ОС 3.Моля за помощ

Featured Replies

Публикувано

Здравейте!Днес ъпдейт 3Г то си на ОС3,но настройките са променени и не виждам къде е настройката за интернет.Преди като бях на 2.2.1 писах парола за да може да даде,че паса е грешен и да не позволи на телефонът да се connect to internet.Преди беше така,но сега не намирам къде е това което пише оператора да се напише и паролата за да може да се свържа към GPRS.Как мога да изклуча интернета от картата?По същият начин е и на Iphone 3GS.И там е същата история.Как мога да го направя?Благодаря на всички!

Публикувано

http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=1062

На същото място, където и ммс.

Публикувано

Просто си сложи BossPrefs или SBSettings от Cydia. И двете имат възможност за изкл./вкл. на мобилния интернет.

Публикувано
  • Автор

Благодаря!Проблема е,че и на двата ми телефона нямам опцията cellular Data Network.

Публикувано

Ако нямаш такава опция, е възможно да им е качен корпоративен профил. Виж в settings дали има някакъв profile.

Публикувано

Нямаш, защото си към оператор, който се поддържа официално от Епъл.

Публикувано
  • Автор

И в такъв случай какво да правя? :geek:

Публикувано
Просто си сложи BossPrefs или SBSettings от Cydia. И двете имат възможност за изкл./вкл. на мобилния интернет.
Публикувано
  • Автор

Благодаря!Днес ще ги инсталирам и се надявам всичко да е Ок.Ако може само да ми кажеш кои точно зададени настройки да изклуча.

Публикувано

Слагаш SBSettings, плъзваш пръста по статусбара и натискаш на EDGE, иконката трябва да стане червена.

Публикувано
  • Автор

Благодаря!И още един въпрос какви програми и пачове ще ми трябват за да си инсталирам кракнати програми и игри от MAC си?

Публикувано
Looking for miPatch? On OS 3.0, miPatch is no longer effective. Instead, find "AppSync" on the Hackulous Cydia repo (http://cydia.hackulo.us <-- Enter that into Cydia, don't go there from your browser), install that, then restart your phone. Now you can sync apps again!

С две думи, добавяте си сорса на Hackulous http://cydia.hackulo.us и си инсталирате "AppSync". Рестартирате и си синхронизирате като пичове :(

или

Изтегли installd (Mirror) и го сложи в /usr/libexec и му задай 0755 права. (преди това си запази оригиналния)

Публикувано

инсталацията на SBsettings наистина показва edge и 3G toggles, но ако ти е грешна паролата, а искаш понякога да ползваш мобилен интернет (и трябва да въведеш вярната), можеш да направиш 2 неща- да сложиш сим карта на друг оператор (менюто си излиза както преди), или да ресет-неш мрежовите настройки, и телефона сам си намира тези на Глобул. Днес си играх точно с това.

Публикувано

Има и още един вариант. В plist файла даваш AllowEdgeEditting=ON. И настройките ще ти се показват.

Публикувано

Добре да попитам след като иконката за EDGE ми е червена най-отгоре отново ми изписва знакчето E , това означава ли , че е включено?

Публикувано

Не!

Публикувано
Добре да попитам след като иконката за EDGE ми е червена най-отгоре отново ми изписва знакчето E , това означава ли , че е включено?

Неозначава - буквичката 'E' си стои дори и когато EDGE е изключен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.