Публикувано Юни 23, 200916 гд Тази тема е много полезна , защото от край време питам за такива игри мулти... Според мен те са най-интересните игри за iPhone. Аз мога да кажа няколко : RealTennis , Siberian , Real Soccer...
Публикувано Юни 23, 200916 гд WiFi или Bluethooth мулти ? Иначе аз чакам ASPHALT 5 - bluethooth multi , ще кърти :mrgreen:
Публикувано Юни 23, 200916 гд Автор и WiFi и Bluethooth след всяка игра да има пояснение дали е за WiFi или Bluethooth
Публикувано Юни 23, 200916 гд През WiFi ама не ти от вас аз от нас, на една и съща мрежа трябва да сте.
Публикувано Юни 24, 200916 гд За човек, който няма понятие от безжични мрежи може и да е логично .. иначе има режим ad-hoc с който може да се прави peer to peer връзка без да се ползва access point.
Публикувано Юни 24, 200916 гд Мисля , че от WiFi Multi няма смисъл , защото тези игри са , като се видиш с приятел да изиграете една игричка . Предполагам приятеля не е нормално да идва до вас или вие до тях за да имате хубава WiFi мрежа за да играете . Аз умирам за Bluethooth Multi , защото в даскало се разцепваме от кеф през междучасията :twisted:
Публикувано Юни 26, 200916 гд Защото най-вероятно ще трябва Bluetooth-а да поддържа A2DP, което поддържат само 3G и 3Gs
Публикувано Юни 27, 200916 гд Мисля , че от WiFi Multi няма смисъл , защото тези игри са , като се видиш с приятел да изиграете една игричка . Предполагам приятеля не е нормално да идва до вас или вие до тях за да имате хубава WiFi мрежа за да играете . Аз умирам за Bluethooth Multi , защото в даскало се разцепваме от кеф през междучасията :twisted: И все пак едва ли всеки в даскало има iPhone
Публикувано Юни 28, 200916 гд Не сте ли заинтересовани от игрите които може да се играят от двама на едно устройство? Такива като B-gammon FiveDice FS5 Hockey
Публикувано Юни 28, 200916 гд Автор Не сте ли заинтересовани от игрите които може да се играят от двама на едно устройство?Такива като B-gammon FiveDice FS5 Hockey добавям и PingPong(head to head)
Публикувано Юни 28, 200916 гд И тези не са лоши , но за мен за игра от този тип стават само FS5 Hockey и Tap of War
Публикувано Октомври 1, 200916 гд Tази темичка е много интересна и ако някой знае нови попълнения за мулти (wi-fi bluetooth или 1 устройвто) да ги каже. Аз се сещам за Worms, тя е за 1 устройство и става голям смях в часовете :twisted: P.S. Също така и Deal or No Deal :exclaim:
Публикувано Октомври 6, 200916 гд Air Hockey и Touch Hockey стават за игра от двама играчи на един телефон и multiplayer чрез wifi
Публикувано Октомври 16, 200916 гд Автор fifa2010 :arrow: някакой пробвал ли е ,че аз имам проблем с wifi и няма как да пробвам :cry:
Публикувано Октомври 17, 200916 гд в училище е играя, нямам проблем с връзката и всичко е както трябва
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.