Публикувано Април 12, 20169 гд От вчера екстри като HUD, Dashcam и Speed cameras са безплатни за премиум потребителите. http://www.phonearena.com/news/Navigation-app-Sygic-giving-users-Heads-Up-Display-Dashcam-and-Speed-Cameras-features-for-free-next-week_id80025 Ще ги намерите активни директно в левия панел, без да правите нищо допълнително. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 12, 20169 гд Не се разбира от текста, пратих запитване до Sygic. Едит: днес щели да обявят подробностите, като го направят официално ще добавя тук. Едит2: Мъжът ми получи съобщение, че екстрите HUD и Dashcam са безплатни за винаги (андроид), при мен няма нищо още, а от Sygic мълчат. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 14, 20169 гд Да, безплатни са за винаги, ето линк към официалното съобщение: http://www.sygic.com/blog/free-gifts-for-everybody-driving-with-sygic-gps-navigation Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 12, 20169 гд Галят, ама няма контраст. На ярко слънце не се вижда добре. Не мога нещо да открия цените на горивата.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 12, 20169 гд Може и да ги няма за нас цените, кой ще си играе за нашия пазар да проучва Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 12, 20169 гд То не е до проучване. Има сайтове, където тази информация се обновява ежедневно за всички страни. Въпрос на договорка и посредничество. Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Август 3, 20169 гд От няколко седмици са тези цени вече няколко мейла ми идват с тези цени да ъпгрейдвам , най долу пише , че са до 8.08.2016Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 23, 20169 гд Ако ги няма тия промоции, ще са на нула продажби. Баси дебилната навигация, единия хубав интерфейс имат...
Публикувано Ноември 23, 20178 гд В моя българския пък e в лева Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Ноември 23, 20178 гд от dessyteneva
Публикувано Ноември 23, 20178 гд В Американския стор с бг платежно средство става ли? Доколкото знам последно не даваха да се пазарува.
Публикувано Ноември 23, 20178 гд Никъде не пише до живот ли е ако го купиш. ??Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 23, 20178 гд Е... Lifetime нищо ли не ти говори!?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 24, 20178 гд В моя българския пък e в лева [emoji4] И при мен беше в лева, но втория път като влязох ми изкара еврата.
Публикувано Януари 21, 20188 гд След преинсталация на телефона Sigic-a не ми възстановява покупките! Някой с подобен проблем? Редактирано Януари 21, 20188 гд от Pe6e
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.