Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sygic Europe - Turn-by-Turn GPS Navigation

Featured Replies

Публикувано

Излиза ми грешка, че архива е повреден.

screenshot20100828at105.png

• Отговори 604
  • Прегледа 201.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Mobile Maps Europe 8.24 само с карта на България. Големина:39,9 MБ (41 930 973 байта) Добавил съм 168 подробни POI /включително, полицейски камери, радари, болници, хотели,язовири, езера,ресторанти,

• Да, безплатни са за винаги, ето линк към официалното съобщение: http://www.sygic.com/blog/free-gifts-for-everybody-driving-with-sygic-gps-navigation Sent from my iPhone using Tapatalk

Добавени снимки

Публикувано

Няма грешка, при мен се разархивира без проблем. Изтегли я наново ако трябва, може да има незавършен файл. По-късно ще я кача и изпробвам.

п.п. Работи.:rolleyes:

far09z.png2yx14dz.png

Публикувано

Даа, след като свалих файловете 2-ри път всичко е нормално.

Публикувано

Ползвам я от близо 2 месеца тествана е в България и Испания - няма грешка :rolleyes: !

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
#413 - обновен и активен
Публикувано

Ще може ли 8.06 ама само България?

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте ! някой може ли да помогне с Кипърска карта ?, и в коя директория да я сложа за да тръгне !? Благодаря предварително

Публикувано

Здравейте,нов със със навигацийте .. искам да попитам като пусна програмата всичко ок но ми изписва "Липсва GPS сигнал" .. защо ? какво да направя за да го оправя ??

Публикувано

Да прочетеш цялата тема и да излезнеш от бункера. Въпроса ти е задавам многократно и има отговор.

Публикувано

Прочетох я и не можах да намеря решение на проблема . Благодаря все пак .. явно грешката е в мен .

Публикувано

На Iphone 4,ios 4.1 ,Sygic Aura върви перфектно и в градски условия!!!На 3GS беше доста неточна,бавно преизчисляваше маршрути!Общо взето не ставаше!Сега препоръчвам за четворката

Редактирано от gogi6

Публикувано

За Аура си има тема!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Grevious, Sygic BG 8.0.6 с последната БГ карта ли е? Жалко, ако е, защото данните за улиците във Варна са старички.

Около Севастопол смениха посоките на почти всички еднопосочни улици, а на картите са със старите посоки.

Бул. Генерал Колев пък е еднопосочен вече повече от година (в едната си част), а навигацията юнашки ме бута в забраненото.

Да внимават хората, които идват рядко във Варна. :)

п.с.

iGo действа по същия маршрут, вероятно импортнатите карти са идентични.

Публикувано

Sisc0, тази карта е извадка от пълната версия. Просто някой помоли за нея и аз я орязах. Навигациите не са ми приоритет, а на тебе добре дошъл. Много време не съм те меркал насам. :)

Публикувано

Ще търсим начини за вкарване на по-нова карта (ако въобще има такава).

п.с.

Добре заварил. Никой не ме е виждал от доста време в нета. Много грижи + много работа = няма време. Добре е, че все някой ме помни още. :naughty3:

Публикувано

Аз имам последните карти на TeleAthlas (2010.06) и на Navteq (2010.Q1 за България и Q2 за западна Европа), ако някоя ти върши работи пиши, ще ти пратя. Картите са за iGO, аз ги ползвам на Magellan Roadmate.

Публикувано

Отворих двете навигации и така като гледам картите в тях са ТелеАтлас 06/2010.

Едва ли BG Q1 на Navteq ще е по-обновена, ама качи я някъде да я пробвам, може пък да излезе по-читава.

Публикувано

Четох доста по форуми и доста хора се оплакват от 2010.06 на TeleAthlas, казват, че предишната (03) е била доста по-добра. Ето един линк с карта на Navteq и на MMCN ЦЪК

Публикувано

Мерси, ще направя ново ipa с Navteq-a и ще споделя дали има разлики.

Да ви е известен инструмент за конвертиране на .fbl в .mlm (да стават и за Sygic)?

п.с.

MMCN - тея какви са?

Публикувано

MMCN са жив зян ;)

Публикувано

WolfDale, пробвах картите - няма разлика с тази на ТелеАтлас (поне в улиците, които сравних). Явно просто няма по-коректна карта за момента. ;)

Публикувано

Е лошо, очаква се скоро от Navteq да пуснат нова карта за България, която да подобри значително покритието и да коригира много грешки, евентуално с една с следваща версия на iGO. Като цяло обаче, според мен, Navteq са с едни гърди напред от всички останали.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Колеги има ли Sygic само с българска карта и с женския глас ? ако има може ли линк

Благодаря предварително B)

Публикувано

Виж предната страница, има поне две активни връзки.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.