Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sygic Europe - Turn-by-Turn GPS Navigation

Featured Replies

Публикувано

Grievous, ти май не внимаваш в час ?

Нали това коментираме цяла вечер че бгр картата е направена умишлено като аус (австрийска) !!?!?!?

• Отговори 604
  • Прегледа 201.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Mobile Maps Europe 8.24 само с карта на България. Големина:39,9 MБ (41 930 973 байта) Добавил съм 168 подробни POI /включително, полицейски камери, радари, болници, хотели,язовири, езера,ресторанти,

• Да, безплатни са за винаги, ето линк към официалното съобщение: http://www.sygic.com/blog/free-gifts-for-everybody-driving-with-sygic-gps-navigation Sent from my iPhone using Tapatalk

Добавени снимки

Публикувано

Хммм, сори чета през ред май.

Публикувано

Австралийска, Ице. И ти не внимаваш :)

Публикувано

Сашо на морето пие, нас хваща. Странна работа.

Публикувано
call_me1-jpg.jpg[/attachment:17ztm1q9]

Това е оригинала на iDa. Картите са за Australia & New Zealand . Тъй като в момента нямам възможност да пробвам лично, някой да провери дали могат да се качват други карти. В iDa ставаше този трик :).

Ето .ipa файла с Българската карта и Даниелчо (български глас) благодарение на logche

[download:17ztm1q9]http://4storing.com/z7k68f/35e114f4340d2dc67f6ce5b804ae87b5.html[/download:17ztm1q9]

Ето и .ipa файла с Българска и Гръцка карта, както и с Даниелчо (български глас) благодарение на logche

[download:17ztm1q9]http://4storing.com/sf5myj/8988bc7f54f61efc303d169c1b155191.html[/download:17ztm1q9]

Оригиналната излекувана програма с карта на Австралия и Нова Зеландия

[download:17ztm1q9]http://www.2shared.com/file/6418051/210d8d87/Sygic_Australia__New_Zealand-v771-poedgirl.html[/download:17ztm1q9]

Свалих програмката и я качих с iTunes о въобще не иска да се синхронизира.Да не би да е заради FW-моят е 2.2.

Или трябва да я кача с iFunbox?

Публикувано

Виж най горното мнение на 4 страница.

Публикувано

Може ли да помоля за файла с Българската карта и Даниелчо (български глас) но не от 4сторинг, че съм в германия. Мерси

Публикувано

Като започне инсталацията, стига повече от средата и ми дава този ерор:

2vki9sy.jpg

С 3.0 съм, джейлнат ...

От какво може да се дължи това? :cry:

Публикувано

Това е защото в Itunes телефона ти се казва Кико, а всички знаем, че той не вярва в съществуването на GPS на Iphone 3G и съответно няма нужда от навигация.

Публикувано

Тоест какво трябва да направя за да я инсталирам успешно?

Публикувано
Може ли да помоля за файла с Българската карта и Даниелчо (български глас) но не от 4сторинг, че съм в германия. Мерси

Заповядай:

[download:207spcss]http://www.2shared.com/file/6426770/c60cc4f5/Sygic_Bulgaria-v771.html[/download:207spcss]

Публикувано

Само на мен ли не ми излиза БГ гласова навигация? Няма го никакъв тоя Даниелчо. Някой има ли идея защо и къде се крие тоя пезевенк? Сложих си БГ картата от първа страница.

Публикувано

И аз го нямам но си го качих в последствие, никак не е трудно просто следвай инструкциите които са на 1-а страница мисля.

Публикувано
Айде да ти е честито тогава. А сега ние с 2.2.1 ще трябва да ъпгрейдваме утре ;)
Свалих програмката и я качих с iTunes о въобще не иска да се синхронизира.Да не би да е заради FW-моят е 2.2.Или трябва да я кача с iFunbox?
Виж най горното мнение на 4 страница.

Давай смело през Installous :) И аз съм с 2.2.1 и я сложих от пълно любопитство :) Не че ми се намира GPS на моята 2G :Wink: Бачка си на "шест" :razz: Прави си симулативни маршрути и общо взето няма бъгове и крашове :Wink: Само гадния надпис "Липсва GPS сигнал" ме дразни :lol: Но без GPS модул толкова,само разглеждане и симулация :razz:

Публикувано

Много съм доволен , току що ме пребра от някаква забутана кръчма в Плодвид до нас ( Пазарджик ) .

Публикувано
Като започне инсталацията, стига повече от средата и ми дава този ерор:

2vki9sy.jpg

С 3.0 съм, джейлнат ...

От какво може да се дължи това? :cry:

Някой ще може ли да ми каже какво да правя ?

Публикувано
има възможност, прочети на втора страница

Повярвай ми, чета внимателно всичко, преди да пусна въпросче :) И благодаря за хубавите теми които отваряте и приложенията, които слагате тук :)

Публикувано

За Дания дали ще мога да си намеря от някаде карта?

Публикувано

Здравейте,

Всичко е супер, но :) защто при мен изостава с около 100 метра(позиционира ме с 100-150м по назад от маршрута)

сигнала на GPS е наполовина незнам дали и при вас е така и ако не е как да го поравя

P.S. Става въпрос за Пловдив. Само тук съм го изпробвал.

Публикувано

незнам защо, но постоянно търси сигнал и не намира...аз съм инвалид горе-долу по технологиите,

така че няма да откажа помощ :)

Публикувано

А къде го пробваш?

Публикувано

в борово съм

Публикувано

В апартамент ли?

Публикувано

да :) 9ти етаж, но пробвах и на терасата ефекта е същия.... :)

Публикувано

Ти наясно ли си как работи един GPS? Или си имаш сателити у вас, към които да се връзваш?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.