Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sygic Europe - Turn-by-Turn GPS Navigation

Featured Replies

Публикувано

Не знам кой не се синронизират,просто е факт че доста от програмите които работеха безпроблемнно на 2.x.x на новата дават ядове.Още не са оптимизирани,явно нещо не сме се разбрали :Wink: Не си мисли че ще "векувам" на 2-ката :mrgreen: Веднага щом се поизчистят проблемите ще я кача :razz: Но за сега не мисля да си усложнявам живота :biggrin: Форума е пълен с въпроси за проблемни програми,загрявала батерията,входящи разговори и тн.

Аз съм на принципа,когато нищо си работи добре,да не се закача :razz: А 2.2.1 си ми бачка перфектно :idea: Е и там имах ядове,но ги открих и проблема беше решен :idea:

• Отговори 604
  • Прегледа 201.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Mobile Maps Europe 8.24 само с карта на България. Големина:39,9 MБ (41 930 973 байта) Добавил съм 168 подробни POI /включително, полицейски камери, радари, болници, хотели,язовири, езера,ресторанти,

• Да, безплатни са за винаги, ето линк към официалното съобщение: http://www.sygic.com/blog/free-gifts-for-everybody-driving-with-sygic-gps-navigation Sent from my iPhone using Tapatalk

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор
:biggrin: Най ме е яд, че няма как 1.1.4 да му сложа!
Публикувано

Нещо те барна носталгията :biggrin:

Публикувано

@TomTOm: Just posted a demo movie of TomTom Route Planner (http://routes.tomtom.com) on http://s.tomtom.com/O

Можете да видите детайлността на картата им.

Публикувано

Нещо линка не работи, сега проверих, май нито един от сайтовете им не работи...

Edit: Проблема май е при мен ! ! !

Публикувано
  • Автор

Екстра е като детайл, но мисля, че наименованията са само на латиница.

Публикувано

Абее като гледам до сега какво ни предлагат NAVIGON & Sygic си мисля, че ще го преглътнеме това :biggrin:

Публикувано

Да,доста добра и детайлна карта от страна на TeleAtlas.Да си призная от последната ми "среща" с Том-том,доста подобрения има по картата :biggrin: (последния път ме караше да карам в насрещното по бул.България.Английска му работа :Wink: )Преди липсваха не само улици,а и цели квартали.За провинциата да не говорим.Голям минус е и липсата на кирилизирани карти :thumbdown:

Публикувано
  • Автор

Така е. Въпреки че аз ползвам навигация главно като пътувам извън страната.

Публикувано
Ееее, най-накрая и професорът по навигация да се изкаже. Спираме до тук и заключвам темата. :mrgreen:

Ползвал ли си TomTom? Картата на България е супер куца.

п.с. От навигация може и да разбираш ама от футбол като гледам аватара ти никак не разбираш :Wink::biggrin:

Публикувано
  • Автор

kikko, внимавай да не те удари някой ниско прелитащ сателит! :mrgreen:

Публикувано

Сутринта исках да стигна пеш от Слатина до една фирма, която се намира до летището - ул. Мими Балканска. Sygic така хубаво ме преведе през един път, който явно отдавна не се ползва, че минах през един черен път и се накалях зверски (бързах за среща и нямах време да се връщам назад за да заобикалям). Също така, GPS-ът упорито твърдеше, че се движа по Мими Балканска, а всички табели наоколо показваха друго име на улица. Номерата и обаче съвпадаха с това, което показваше Sygic. Явно пътя е махнат заради летището, но това Sygic не го знаеше. Накрая стигнах де и то навреме :) Та толкова за Sygic от моя страна, смятам да чакам TomTom или iGo.

Публикувано

Да не забравяме че все пак тази версия на Sygic използва картите на iDA :)

Иначе съм съгласен,маджарите от iGO My way са най-добри :) Макар че и те използват картите на Tele Atlas WEU

Публикувано
  • Автор

Хехе...iDa ползва не само картите, ами всичко на Sygic, не обратното.

И по тоя повод се сещам за един виц: Влязъл един юнак с една жаба на главата при лекаря, ... и жабата казала "Докторе, виж какво ми излезе на задника!" :)

Публикувано

Хахааа :) Вица си струва :razz: Съжалявам за грешката,но подкарах по-реда на излизане :redface: Не съм имал допир с iDa и затова се заблудих :cry: Но е факт че за момента използваме кирилизираните карти от iDa :)

Публикувано

Само българската и руската са кирилизирани :) и както се спомена по-горе както самата иДА така и картите са Sygic. Само splashscreena е различен.

Публикувано

Има ли възможност да се добави карта на Германия и как.

Публикувано
Май баца само с 3.0 ха ? Понеже аз още не съм ъпдейтнал не съм чел баш достатъчно и ме е страх да пипам чакам пича дето ми продаде тела да се върне от море...
Давай смело през Installous :) И аз съм с 2.2.1 и я сложих от пълно любопитство :) Не че ми се намира GPS на моята 2G :) Бачка си на "шест" :razz: Прави си симулативни маршрути и общо взето няма бъгове и крашове :Wink: Само гадния надпис "Липсва GPS сигнал" ме дразни :lol: Но без GPS модул толкова,само разглеждане и симулация :razz:

Да знам имам го и при следваща синхронизация с компа Итунеса директно ми го трие реве че не съм активирал нещо си.. А като го натисна ми казва вече че съм го актуализирал и ми остават още 5 опита... Немоа да се оправа

Публикувано
Има ли възможност да се добави карта на Германия и как.

Е за Германия ползвай NAVIGON, поне е немски :)

Публикувано
Май баца само с 3.0 ха ? Понеже аз още не съм ъпдейтнал не съм чел баш достатъчно и ме е страх да пипам чакам пича дето ми продаде тела да се върне от море...
Давай смело през Installous :) И аз съм с 2.2.1 и я сложих от пълно любопитство :) Не че ми се намира GPS на моята 2G :) Бачка си на "шест" :razz: Прави си симулативни маршрути и общо взето няма бъгове и крашове :Wink: Само гадния надпис "Липсва GPS сигнал" ме дразни :lol: Но без GPS модул толкова,само разглеждане и симулация :razz:

Да знам имам го и при следваща синхронизация с компа Итунеса директно ми го трие реве че не съм активирал нещо си.. А като го натисна ми казва вече че съм го актуализирал и ми остават още 5 опита... Немоа да се оправа

Дай отметка на Туньо по този начин, и всичко ще е наред :lol:

snap1_e1ae3_15239282.jpg

Публикувано

Работи перфектно! :)

Публикувано
  • Автор

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=306486840&mt=8

Излезе и Europe версията - 1.9GB. На почитателите на Sygic - честито!

Публикувано

Мда, гризнаха дръвцето RipDev.

Публикувано

Te RiPDev хубаво са го гризнали, но ми е интересно тея дето са си платили на тях за тая програма дали пак ще трябва да си я купят от AppStore...

Публикувано
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=306486840&mt=8

Излезе и Europe версията - 1.9GB. На почитателите на Sygic - честито!

Излекувана има ли я някаде.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.