joroiliev Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Garmin и Asus няма да произвеждат повече съвместно телефони след Нова година, но явно ще продължат да са свързани, поне до известна степен. От Asus съобщиха, че са получили изключителен лиценз за навигационния софтуер на Garmin за телефоните си с Android. На свой ред Garmin обявиха, че се готвят да пуснат навигационния софтуер за други мобилни платформи, като според информацията това ще бъдат iOS и BlackBerry, където приложението ще бъде достъпно за изтегляне. mobilebulgaria Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Според текста излиза друго: Гармин са дали изключителен лиценз на Асустек за платформата андроид, като същевременно Асустек обявяват, че пускат безплатно в апстор и блекбери ап уърлд програмката. Никъде не се вижда пряк ангажимент на фирмата Гармин. Цитирай
joroiliev Публикувано Октомври 28, 2010 Автор Публикувано Октомври 28, 2010 Това е информация от .mobilebulgaria Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Т.е. Препечатка, неясно откъде Юдеите никога не са били коректни, да посочват първоизточника на инфото. Цитирай
emco83 Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Ето го източника tuaw.com (неофициалния блог на Apple), публикувано на 26 октомври. Иначе главната причина е, че Garmin се недоволни от продажбата и хардуерите на другите машини. Да видим какво ще покажат за IOS. Цитирай
techo91 Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Дано да покажат нещо ново, че аз не съм видял Garmin да върви добре на каквото и да е устройство, дори и на тяхно. Обаче картите им от друга страна където съм ги ползвал съм оставал доволен. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.