Публикувано Юни 23, 200916 гд Здравейте колеги, тъкмо преди малко завърших с инсталирането на FW3.0 и като цяло съм доста доволен, но ми изкочи едно проблемче. Инсталирах си Notifier/Reminder и отгоре на статуса ми излезе, че имам нов мейл, проверявам в Mail.app няма нищо ново, респринг, рестарт, хард рестарт, реинстал и пак всичко наново, но този пуст нов мейл си стои, изтрих си даже акаунта в Mail.app. Изключил съм Push на мейла. Към Notifier съм качил и Textual Status Notify, но след няколко преинсталирвания установих, че проблема не идва от него. Едно от решенията е от Notifier да си изключа осведомяването за мейл, но това не ме устроива. Абе общо взето всичко което ми дойде на ум пробвах освен рестор, но трябва да има и друго решение?!?! Ето един скрийн
Публикувано Юни 24, 200916 гд Автор Направих рестор и проблема си стои. Предполагам, че е заради това, че програмата не е специално за 3.0
Публикувано Юни 24, 200916 гд Да, StatusNotifier не работи на 3.0. Директно изхвърля ако го стартираш, а известяванките му "замръзват" на статусбар-а.
Публикувано Юни 24, 200916 гд Автор StatusNotifier не работи, но аз говоря за съвсем друга програма, а именно Notifier или Reminder и с двете имена върви. А известието, което замръзва е единствено на мейла, съобщения и обаждания си се показват и изчезват когато трябва... Но май наистина проблема си идва от там, явно наистина програмката не е оптимизирана за работа с FW 3.0, след като и с рестор не се оправи...
Публикувано Юни 24, 200916 гд Автор Преди малко получих смс и нещеш ли известието за смс на статуса не се маха, въпреки, че съм прочел съобщението. Вече съм 100% сигурен, че Notifier НЕ Е оптимизирана за FW 3.0 и от там ми идват проблемите. Това ще ми е последният коментар в тази тема, даже ако решите изтрийте я.
Публикувано Юни 24, 200916 гд StatusNotifier Работи и няма проблеми дори и да изхвърля се показват иконките и щом си провериш нужното се махат.Тествано и продължавам да го тествам кат си стои и не го барам защото няма проблеми
Публикувано Юни 24, 200916 гд Автор Възможно е, не съм пробвал, а от други теми и съфорумци знам, че не нещо не работи....явно това и е проблема, но не е за пренебрегване...въпреки, че работи, не трябва да изхвърля.
Публикувано Юни 24, 200916 гд Автор Щом това те задоволява ползвай си я със здраве. Факт е обаче, че не работи както би трябвало да работи, капиш!
Публикувано Юни 24, 200916 гд Е как да не работи като работи всичко е ок. П.П. или ти всеки ден си криеш и пускаш иконките на статуса?
Публикувано Юни 24, 200916 гд Автор Значи виж сега разбирам ти сарказма, но си го задръж за себе си. Както казах Възможно е, не съм пробвал, а от други теми и съфорумци знам, че нещо не работи.... Нещо друго да имаш да казваш?
Публикувано Юни 24, 200916 гд GPower, ще те помоля да престанеш да пишеш във всяка тема. Трупането на безсмислени постове не ти носи нищо. Имай предвид, че само веднъж моля.
Публикувано Юли 5, 201015 гд Излезе Fix на Notifier който позволява показването на иконките на статус бара при IOS4. Можете да си го инсталирате безплатно от репото на BigBoss.
Публикувано Юли 6, 201015 гд За да ви работи Notifier както трябва под iOS 4.0 трябва освен него да се инсталира IntelliStatusBarIcons
Публикувано Юли 6, 201015 гд Тъй като поради някаква незнайна причина са премахнали IntelliStatusBarIcons от репото на ModMyi, според този документ може да инсталирате libstatusbar вместо него.
Публикувано Юли 7, 201015 гд Работи добре и с libstatusbar и с IntelliStatusBarIcons... Тествано. Може да не се слага фикса.
Публикувано Ноември 7, 201015 гд В репото на BigBoss се появи Notifier+ която поддържа новата IOS и iPhone4, нещо което на мен доста ми липсваше и можете да си я закупите на цена от 1.99$.
Публикувано Ноември 7, 201015 гд Старата, от твоето репо например също си бачка. Е поне статусбар известяването де
Публикувано Ноември 7, 201015 гд Но не известява със звук. А в тази версия всичко е ок. Аз си я закупих.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате