Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с Notifier/Reminder

Featured Replies

Публикувано

Здравейте колеги,

тъкмо преди малко завърших с инсталирането на FW3.0 и като цяло съм доста доволен, но ми изкочи едно проблемче.

Инсталирах си Notifier/Reminder и отгоре на статуса ми излезе, че имам нов мейл, проверявам в Mail.app няма нищо ново, респринг, рестарт, хард рестарт, реинстал и пак всичко наново, но този пуст нов мейл си стои, изтрих си даже акаунта в Mail.app. Изключил съм Push на мейла.

Към Notifier съм качил и Textual Status Notify, но след няколко преинсталирвания установих, че проблема не идва от него.

Едно от решенията е от Notifier да си изключа осведомяването за мейл, но това не ме устроива.

Абе общо взето всичко което ми дойде на ум пробвах освен рестор, но трябва да има и друго решение?!?!

Ето един скрийн

af8d31dd6ac5b220.PNG

Публикувано
  • Автор

Направих рестор и проблема си стои. Предполагам, че е заради това, че програмата не е специално за 3.0

Публикувано

Да, StatusNotifier не работи на 3.0. Директно изхвърля ако го стартираш, а известяванките му "замръзват" на статусбар-а.

Публикувано
  • Автор

StatusNotifier не работи, но аз говоря за съвсем друга програма, а именно Notifier или Reminder и с двете имена върви. А известието, което замръзва е единствено на мейла, съобщения и обаждания си се показват и изчезват когато трябва... Но май наистина проблема си идва от там, явно наистина програмката не е оптимизирана за работа с FW 3.0, след като и с рестор не се оправи...

Публикувано
  • Автор

Преди малко получих смс и нещеш ли известието за смс на статуса не се маха, въпреки, че съм прочел съобщението.

Вече съм 100% сигурен, че Notifier НЕ Е оптимизирана за FW 3.0 и от там ми идват проблемите. Това ще ми е последният коментар в тази тема, даже ако решите изтрийте я.

Публикувано
StatusNotifier

Работи и няма проблеми дори и да изхвърля се показват иконките и щом си провериш нужното се махат.Тествано и продължавам да го тествам кат си стои и не го барам защото няма проблеми ;)

Публикувано
  • Автор

Възможно е, не съм пробвал, а от други теми и съфорумци знам, че не нещо не работи....явно това и е проблема, но не е за пренебрегване...въпреки, че работи, не трябва да изхвърля.

Публикувано

Изхвърля ме след като съм я пуснал веднъж.

П.П. Изхвърля ма работи ;)

Публикувано
  • Автор

Щом това те задоволява ползвай си я със здраве.

Факт е обаче, че не работи както би трябвало да работи, капиш!

Публикувано

Е как да не работи като работи всичко е ок.

П.П. или ти всеки ден си криеш и пускаш иконките на статуса? :biggrin:

Публикувано
  • Автор

Значи виж сега разбирам ти сарказма, но си го задръж за себе си.

Както казах

Възможно е, не съм пробвал, а от други теми и съфорумци знам, че нещо не работи....

Нещо друго да имаш да казваш?

Публикувано
Или ти всеки ден си криеш и пускаш иконките на статуса? :biggrin:

:lol:

Публикувано

GPower, ще те помоля да престанеш да пишеш във всяка тема. Трупането на безсмислени постове не ти носи нищо. Имай предвид, че само веднъж моля.

Публикувано

От днес вече излезна версия за Notifier която подържа FW3.0

img0001iqe.png

Публикувано

Notifier не е StatusNotifier? 2 различни програмки ли са?

Публикувано

По принцип са две различни

• 11 месеца по-късно...
Публикувано

Излезе Fix на Notifier който позволява показването на иконките на статус бара при IOS4. Можете да си го инсталирате безплатно от репото на BigBoss.

26831973aa917454.PNG

Публикувано

За да ви работи Notifier както трябва под iOS 4.0 трябва освен него да се инсталира IntelliStatusBarIcons

Публикувано

Излезе и Status Notifier fix.

Публикувано

Тъй като поради някаква незнайна причина са премахнали IntelliStatusBarIcons от репото на ModMyi, според този документ може да инсталирате libstatusbar вместо него.

Публикувано

Работи добре и с libstatusbar и с IntelliStatusBarIcons... Тествано. Може да не се слага фикса.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

В репото на BigBoss се появи Notifier+ която поддържа новата IOS и iPhone4, нещо което на мен доста ми липсваше и можете да си я закупите на цена от 1.99$.B)

e70abeb0ddff4c5a.png9fc2af4d9f0bdff1.png290bd9cc686ff7cd.png

Публикувано

Старата, от твоето репо например също си бачка. Е поне статусбар известяването де B)

Публикувано

Но не известява със звук.B) А в тази версия всичко е ок. Аз си я закупих.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.