Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Unlock/Jailbreak на iPhone2G 2.2.1 чрез QuickPwn 2.2.5 (Win)

Featured Replies

Публикувано
Тhe IPSW file you selected (iPhone1,1_2.2.1) does not match the firmware version of your device (iPhone1,2_3.0)

С кой модел си? Ако съдя по цитата - ти се опитваш да брейкнеш 3G 3.0 с фърм за 2G 2.2.1???

Джейл се прави с фърм ОТГОВАРЯЩ на вече качения на телефона. Инструментите за джейл - quickpwn, redsnow ... се ползват САМО за отваряне на файловата с-ма, а не за Качване или сваляне на друга версия на ОС!!!

Публикувано

пич с iPhone 2G 16GB съм!!!!

Sladichuk: :naughty: Не четеш! И правилата даже...

Хайде ТУК, а след това– в търсачката и темите!

-- Съб Окт 24, 2009 10:59 pm --

Ами сложих firmware, който искаше (и като го теглих даже пишеше, че е за 3Г а телефона ми си е 2Г!! НЕ сам толкоз сляп! То щях да видя камерата от пред!) и като го сложих отново на 2рата стъпка ми заби и изписа: The IPSW file you selected does not match any firmware version QuickPwn supports. Either the IPSW file is corrupted, or the firmware version is unsupported....

-- Нед Окт 25, 2009 11:11 pm --

Значи телефонът ми е 16GB купен е на старо. Когато го купих бързах толкова много, че не успях да питам дали е 3Г или не! Няма втора камера от пред => по моята логика е 2Г. Но днес излизам и срещнах една приятелка която има 8ГБ 2Г и тя ми каза, че моят е бил 3Г, влезе в настройките му: Settings -> General -> Network, и там пишеше: Enable 3G... Просто не мога да разбера последно 3Г ли е или не?

Публикувано

2G телефона е сив и равен откъм гърба.

3G-то е бял или черен и заоблен.

А колкото до камера отпред, ти сигурен ли си че говориш за iPhone.

Публикувано

Ако видя още веднъж подбни на последните 2 поста, показващи тотално безхаберие и непознаване на материята, и очевидни пренебрежение към правилата на форума и отказ да бъдат изчетени и в тая, а и във всяка друга неподходяща тема, авторите им светкавично ще се простят с присъствието си тук без предупреждение! :twisted:

Един път завинаги престанете да спамите темите, и да пишете хиляди пъти елементарни и безумни неща! :evil:

Правилата са за това, точно да препятстват подобни издънки, за такива като вас,защото когато видят N страници в тема, никой не си прави труда да чете, а направо пита, и така се самовъзпроизвежда нечетимост на темите (поради безкрайността им), в които иначе може да се намери отговор на всичко.... :evil:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.