Публикувано Ноември 2, 201015 гд Здравейте.Имам проблем със слушалката на 2г-то си. Проблема е,че се чува много слабо дори на максимално усилен звук. Има ли някаква програма за boost-ване или нещо подобно ? Разговорите трудно ги провеждам,а ако ми се наложи да говоря докато съм на улицата,тогава е направо невъзможно Телефона ми е 2г 8ГБ 3.1.2 ФЗ
Публикувано Ноември 3, 201015 гд Взимаш игла и с тъпата страна чегърташ малко по-грубичко мрежичката, да изкараш напластените био отпадъци от ухото ти
Публикувано Ноември 3, 201015 гд Да не си сложил протектор на екрана, който е за iPod? Вече съм виждал такова чудо и затова питам.
Публикувано Ноември 21, 201015 гд Аз от време на време издухвам слушалката с компресор и звука се усилва значително.
Публикувано Ноември 21, 201015 гд Shomev от Cydia инсталирай Volume Boost Трябва да имаш WinterBoard за да го активираш с отметка след което усилваш скалата на звука до край и си готов. Работи Редактирано Ноември 21, 201015 гд от alxx
Публикувано Ноември 21, 201015 гд Баце, недей да пишеш наизуст - това първо, второ проблемът не е софтуерен в неговия случай. Трето: пакетът го има и независим от уинтерборд.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате